Milla Jovovich is “Everything” στο νέο φιλμ του οίκου KENZO
Written by nostosradio on 10th September 2018
Ο διάσημος οίκος μόδας KENZO παρουσίασε, στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας της Nέας Υόρκης, μια ταινία μικρού μήκους για την νέα διαφημιστική καμπάνια του brand, με τίτλο “The Everything”. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ο ένας εκ των δύο καλλιτεχνικών διευθυντών του οίκου Humberto Leon.
Η ταινία έχει διάρκεια 30’ και τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει η ηθοποιός και μοντέλο Milla Jovovich ως μητέρα μιας πολύ διαφορετικής οικογένειας. Το “The Everything” μια ταινία υπερφυσικού χαρακτήρα, ακολουθεί τα παιδιά της οικογένειας (Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee και Sasha Frolova) να ετοιμάζονται για τον σχολικό χορό. Ανασφάλειες και νεανικοί έρωτες χωρίς αντίκρισμα, σε συνδυασμό με υπερφυσικές ικανότητες όπως η αλλαγή παπουτσιών με ένα απλό χτύπημα των δαχτύλων και φυσικά μια γκαρνταρόμπα Kenzo.
O δημιουργός και σκηνοθέτης του φιλμ είπε μεταξύ άλλων: Η οικογένεια αποτελείται από τρία παιδιά με διαφορετικές προσωπικότητες. Το κάθε παιδί είναι ιδιαίτερο και ξεχωριστό, αλλά σε συνδυασμό με την Mila (τη μητέρα τους δηλαδή) είναι τα παν. Εξού και ο τίτλος του φιλμ “The Everything”.
Ακολουθεί το βίντεο: