Η Κιβωτός του Νώε δια χειρός Gucci

Written by on 24th September 2018

Μετά την φωτογράφιση του τραγουδιστή Harry Styles με περιστέρια και αμνούς δίνοντας μας μια πρόγευση για τη διαφημιστική καμπάνια Guccigothic του οίκου Gucci για το 2019, ο δημοφιλής Ιταλικός οίκος μόδας μας παρουσίασε νέο φωτογραφικό υλικό αλλά και μιας μικρού μήκους ταινία.

Αντλώντας έμπνευση από την Κιβωτό του Νώε, ο Alessandro Michele, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου μας μεταφέρει μέσα από τον φακό του φωτογράφου Glen Luchford σε μία βιβλική εποχή, όπου μια αγροτική κοινότητα ανθρώπων συμβιώνει αρμονικά με τα ζώα. Στη μικρού μήκους ταινία γίνεται πιο ξεκάθαρη η αναφορά στην κιβωτό του Νώε, όταν εν αναμονή του κατακλυσμού που πλησιάζει, άνθρωποι και ζώα επιβιβάζονται στην ξύλινη κιβωτό για να σωθούν.

Ακολουθεί video:

Να υπενθυμίσουμε ότι σε προηγούμενη καμπάνια της Gucci και συγκεκριμένα του 2016 ο Ιταλικός οίκος μόδας επέλεξε να ντύσει μουσικά τη μικρού μήκους ταινία του, με το κομμάτι “She’s Lost Control” των Alive She Died, μια από τις πιο cult μπάντες της ελληνικής new wave σκηνής των 80’s. Το κομμάτι προέρχεται μέσα από την κασέτα Viva Voce, που κυκλοφόρησε το συγκρότημα το 1985 και είναι διασκευή του “She’s Lost Control” των Joy Division.

Ακολουθεί video:


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background