Το ολόγραμμα της Amy Winehouse on Stage

Written by on 12th October 2018

Μετά την είδηση για το επερχόμενο δεύτερο ντοκιμαντέρ που αναφέρεται στην τραγουδίστρια Amy Winehouse “Amy Winehouse – Back to Βlack”, η οποία έφυγε πρόωρα από τη ζωή τον Ιούλιο του 2011, μια δήλωση του πατέρα της Mitch Winehouse στο Reuters έρχεται για να την επαναφέρει στην δημοσιότητα.

Όπως δήλωσε ο Mitch Winehouse, ετοιμάζεται μια διαφορετική περιοδεία της Amy Winehouse, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει το 2019. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε μια σειρά από συναυλίες με ζωντανή μπάντα, που θα συνοδεύει τα φωνητικά από τις πρωτότυπες ηχογραφήσεις της τραγουδίστριας.

Το ενδιαφέρον όμως αυτής της περιοδείας είναι ότι η φυσική παρουσία της Amy Winehouse στην σκηνή, θα αντικατασταθεί από το ολόγραμμα της, κάτι που έχουμε δει και στο παρελθόν με τον Michael Jackson και τον Tupac. “Το να την δω να ξανά τραγουδά, είναι κάτι πάρα πολύ ιδιαίτερο και δεν μπορώ να το εκφράσω με λόγια” είπε ο Mitch Winehouse.

Τα έσοδα της περιοδείας θα διατεθούν στο “Amy Winehouse Foundation”, το ίδρυμα που δημιουργήθηκε από την οικογένεια της με σκοπό να βοηθήσει νέους ανθρώπους που θέλουν να απεξαρτηθούν από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background