Κέρδισε 15 διπλές προσκλήσεις για το Παύλος Παυλίδης Trio 27.10.18 @Gazarte Roof Stage

Written by on 26th October 2018

Ο Nostos 100,6 σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις 15 διπλές προσκλήσεις, για να απολαύσεις το Παύλος Παυλίδης Trio το Σάββατο 27.10.18 @Gazarte Roof Stage. Για να διεκδικήσεις τις προσκλήσεις στέλνεις SMS: Nostos (KENO) GAZARTE (KENO) το ονοματεπώνυμό σου και αποστολή στο 54301. AMAZE Χρέωση €0,31/SMS (με ΦΠΑ). Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού. Εξ. Πελατών 2106403090. Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 26.10.18 στην εκπομπή της Νίκης Ξημέρη 18:00-20:00.

Ο Παύλος Παυλίδης μας συνεπαίρνει και φέτος στο roof stage του Gazarte το Σάββατο 27 Οκτωβρίου! Ο Παύλος Παυλίδης με τον Ορέστη Μπενέκα στα πλήκτρα και τις λούπες και τον Αλέκο Βουλγαράκη στην ηλεκτρική κιθάρα έρχονται ως Παύλος Παυλίδης Trio δίνοντας νέα δυναμική στα κομμάτια της μουσικής πορείας του Παύλου. Σε ένα live ιδιαίτερο και ατμοσφαιρικό, στην ομορφότερη ταράτσα της πόλης θα μας παρουσιάσουν ένα project που δουλεύεται καιρό.

Θα απολαύσουμε κομμάτια πολυτραγουδισμένα και άλλα, που δεν ακούμε συχνά σε ιδιαίτερες ερμηνείες, που ανασύρουν συναισθήματα με μια χροιά διαφορετική και γράφουν τις αναμνήσεις του μέλλοντος και του φετινού καλοκαιριού σε δύο live, ειδικά στημένα για το Gazarte, που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου ο Παύλος Παυλίδης μας ξεσηκώνει ξανά…αλλιώς!

Παύλος Παυλίδης Trio στο roof stage του Gazarte!

Παύλος Παυλίδης: Φωνή, Ακουστική κιθάρα
Ορέστης Μπενέκας: Πλήκτρα, Φωνητικά, Loops
Αλέκος Βουλγαράκης: Ηλεκτρική κιθάρα

*** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό

https://www.gazarte.gr/events/pavlos-pavlidis_live-trio-2/


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background