Κέρδισε 5 διπλές προσκλήσεις για τον George Zervos @Faust Bar Theatre 20.12.18

Written by on 11th December 2018

Διεκδίκησε 5 διπλές προσκλήσεις για να απολαύσεις τον George Zervos σε ένα μοναδικό live στο Faust Bar Theatre, Καλαμιώτου 11 Αθήνα, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου. Στείλε SMS: Nostos (ΚΕΝΟ) Faust (ΚΕΝΟ) Ονοματεπώνυμό κι αποστολή στο 54301.AMAZE Χρέωση €0,31/SMS (με ΦΠΑ). Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού. Εξ. Πελατών 2106403090. Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 18.12.18 στην εκπομπή του Αλέξανδρου Χούντα 14:00-16:00.

O George Zervos είναι από τα αγαπημένα πρόσωπα στην νέα μουσική σκηνή της Ελλάδας.

Αν αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα ακουγόταν κάποιος απόγονος του Gene Vincent το 2018 ή πώς θα φάνταζε η “Μισιρλού” αν την έπαιζαν οι Stray Cats, εδώ βρίσκεται η απάντηση: Ένας ξεσηκωτικός, sexy, υπερ-κουλ και κεραυνοβόλος παιάνας από έναν εξαιρετικό τραγουδοποιό, τραγουδιστή και performer.

Ο George Zervos χτίζει γέφυρες ανάμεσα στο garage και το rock ‘n’ roll για να δημιουργήσει ένα ευφάνταστο rock υβρίδιο που περιμένει υπομονετικά να λάμψει σε μια φανταστική χώρα, όπου οι Black Keys είναι οι βασιλιάδες και ο ίδιος, πρίγκιπας των κιθαριστικών γραμμών που κρατούν σφιχτά τα κλειδιά για την είσοδο σε έναα ξέχαστο πάρτι.

Ο ορισμός του rock n’ roll τύπου με αστείρευτη ενέργεια, εκρηκτική σκηνική παρουσία και performing πολλών χιλιάδων WATT.Το τελευταίο video-single με τίτλο “Babe I Like it” χτίζει γέφυρες ανάμεσα στο garage και το rock ‘n roll για να δημιουργήσει ένα ευφάνταστο rock υβρίδιο που περιμένει υπομονετικά να λάμψει σε μια φανταστική χώρα, όπου οι Black Keys είναι οι βασιλιάδες και ο ίδιος, πρίγκιπας των κιθαριστικών γραμμών που κρατούν σφιχτά τα κλειδιά για την είσοδο σε ένα αξέχαστο πάρτι.

Το debut Album του “For Your Love” κυκλοφόρησε πέρυσι από την The Lyst Records, αποτυπώνοντας επιθυμίες, φόβους, ζωώδη ένστικτα ταμπού. Πολύ σύντομα, θα κυκλοφορήσει το επόμενο του videosingle με τίτλο “My life in her hands” μια ωδή στο γυναικείο φύλο!

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου Ώρα έναρξης: 22.30 Faust Bar Theatre: Καλαμιώτου 11, Αθήνα 105 60

Είσοδος: 5€ ,7€ (σε τραπέζι ή πάσο με κράτηση) *εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό

Κρατήσεις: τηλ. 2103234095, email: info@faust.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το: http://www.georgezervos.com


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background