Πως θα αντιδράσει ένα σημερινό πιτσιρίκι στο άκουσμα της μουσικής των "Νirvana";

Written by on 1st January 2019

Αυτό κι αλλά ωραία μπορείς να δεις στο κανάλι του YouTube “Fine Brothers Entertainment” και συγκεκριμένα στα βίντεο της κατηγορίας “React” που ουσιαστικά επικεντρώνονται σε διαφορετικές ομάδες ανθρώπων και στην αντίδραση του σε διαφορετικά πράγματα. Αυτές οι ομάδες μπορεί να είναι μικρά παιδια, έφηβοι, γονείς, ενήλικες, ηλικιωμένοι αλλά κι άλλες κατηγορίες ανθρώπων και τα βίντεο καταγράφουν τις αντιδράσεις τους και τη γνώμη τους πάνω σε θέματα όπως μουσική, viral βίντεο, σύγχρονες τάσεις, κοινωνικά θέματα, βιντεοπαιχνίδια, κινηματογραφικά trailers κ.α.

Το “React” που είναι δημιούργημα των αδερφών “Fine”, ιδρυτών της “Fine Brothers Entertainment”, ξεκίνησε ως αυτόνομο κανάλι και θεωρείται το πρώτο με βίντεο καταγραφής αντιδράσεων, το οποίο εμφανίστηκε στο You Tube τον Οκτώβριο του 2010 με το “Kids React” και στην συνέχεια αναπτύχθηκε περαιτέρω για να συμπεριλάβει κι άλλες σειρές που έχουν μεταφορτωθεί πλέον στο κύριο κανάλι “YouTube Fine Brothers”.

Εμείς διαλέξαμε κάποια από αυτά και συγκεκριμένα με πιτσιρίκια και τις αντιδράσεις τους σε iconic συγκροτήματα όπου στην εποχή που μεσουράνησαν, οι μπόμπιρες ήταν αγέννητοι.

Οι αντιδράσεις τους είναι αστείες, σαρκαστικές και πολύ απολαυστικές. Enjoy!


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background