Κέρδισε 5 διπλές προσκλήσεις για τον George Zervos @Faust Bar Theatre 24.01.19

Written by on 16th January 2019

Διεκδίκησε 5 διπλές προσκλήσεις για να απολαύσεις τον George Zervos σε ένα μοναδικό live στο Faust Bar Theatre, Καλαμιώτου 11 Αθήνα, την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου.

Στείλε SMS: Nostos (ΚΕΝΟ) Faust (ΚΕΝΟ) Ονοματεπώνυμό κι αποστολή στο 54301. AMAZE Χρέωση €0,31/SMS (με ΦΠΑ). Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού. Εξ. Πελατών 2106403090. Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στην εκπομπή του Αλέξανδρου Χούντα 14:00-16:00.

Αν αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα ακουγόταν κάποιος απόγονος του Gene Vincent το 2018 ή πώς θα φάνταζε η “Μισιρλού” αν την έπαιζαν οι Stray Cats, εδώ βρίσκεται η απάντηση: Ένας ξεσηκωτικός, sexy, υπερ-κουλ και κεραυνοβόλος παιάνας από έναν εξαιρετικό τραγουδοποιό, τραγουδιστή και performer. Ο George Zervos χτίζει γέφυρες ανάμεσα στο garage και το rock ‘n’ roll για να δημιουργήσει ένα ευφάνταστο rock υβρίδιο που περιμένει υπομονετικά να λάμψει σε μια φανταστική χώρα, όπου οι Black Keys είναι οι βασιλιάδες και ο ίδιος, πρίγκιπας των κιθαριστικών γραμμών που κρατούν σφιχτά τα κλειδιά για την είσοδο σε ένα αξέχαστο πάρτι.

Δεν θα λείψουν τραγούδια από τον πρώτο του δίσκο “For Your Love” (2017) αλλά και η αστείρευτη on stage ενέργεια του, ενώ το performing πολλών χιλιάδων WATT θα σας χαρίσει άλλη μία αξέχαστη χορευτική εμπειρία.

Faust Bar Theatre: Καλαμιώτου 11, Αθήνα 105 60


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background