Η βιογραφική ταινία για τον David Bowie ετοιμάζεται κι έχει τίτλο "Stardust"

Written by on 4th February 2019

Μια νέα βιογραφική ταινία με τίτλο Stardust είναι στην παραγωγή κι αυτή την φορά θα αφορά στον iconic καλλιτέχνη David Bowie ακριβώς τρία χρονιά μετά τον θάνατο του, τον Ιανουάριο του 2016. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Gabriel Range, το σενάριο ο Christopher Bell και το κινηματογραφικό αυτό ταξίδι θα ξεκινά από το πρώτο ταξίδι του Bowie στην Αμερική στις αρχές των 70’s, καθώς και στην δημιουργία του Ziggy Stardust, της περσόνας που έμελλε να τον ακολουθεί και να αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις μετέπειτα καλλιτεχνικές γενιές.

Ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Bowie στην μεγάλη οθόνη και θα αναλάβει αυτή την δύσκολη αλλά παράλληλα και δυνατή πρόκληση, είναι 35χρονος Johnny Flynn, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την Αγγλική δραματική ταινία The Beast του 2017. Ο Flynn εκτός από ηθοποιός είναι τραγουδιστής και συνθέτης και αρχηγός της μπάντας Johnny Flynn & The Sussex Wit.

Όλα αυτά όμως από ότι φαίνεται, χωρίς την έγκριση της οικογένειας του David Bowie με τον γιο του Duncan Jones να δηλώνει μέσω twitter ότι δεν θα παράσχει τα δικαιώματα για να χρησιμοποιηθεί η μουσική του πατερά του στην ταινία.

Αν κρίνουμε από το φετινό Bohemian Rhapsody που τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η μουσική των Queen (σε μια ταινία επιφανειακή ως προς την απόδοση του βιογραφικού περιεχόμενου, κάτι που δεν κατάφερε να την απογειώσει ανεξαρτήτως της τεράστιας εισπρακτικής επιτυχίας) η έλλειψη της μουσικής του Ziggy σε αυτή την βιογραφία θα είναι ένα πρόβλημα. Αναμένουμε.


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background