Πράσινα πατίνια μέσα στην πόλη…Βρες το δικό σου!

Written by on 19th March 2019

Μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, είναι αρκετή για να δεις τα πράσινα πατίνια της εταιρίας LIME να έχουν κατακλίσει τους αθηναϊκούς δρόμους. Το είδαμε στην Θεσσαλονίκη, συμβαίνει καιρό στην Ευρώπη και σιγουρά είναι κάτι αναζωογονητικό για μια ευχάριστη περιήγηση στους δρόμους και στα σοκάκια του κέντρου, δίνοντας αέρα ευρωπαϊκό στις βόλτες και στις μετακινήσεις .

Η φιλοσοφία είναι η έξης. Να μετακινηθείς μέσα στην πόλη με αυτοκίνητο είναι μόνο ταλαιπωρία, ειδικά όταν η ανάγκη για λιγότερα αμάξια στο κέντρο είναι επιτακτική. Τα πατίνια της LIME ήρθαν για να αλλάξουν την καθημερινότητα μας με χάρη, ευκολία και πάντα με φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Η διαδικασία ενοικίασης και χρήσης των πατινιών είναι εύκολη. Τα ηλεκτρονικά πατίνια της LΙΜΕ, έχουν ενσωματωμένο GPS, μπορείς να τα βρεις σε οποιοδήποτε σημείο της Αθήνας , μπορείς να κάνεις την βόλτα σου οπού θέλεις κι όσο θέλεις και στο τέλος να το παρκάρεις όπου εσύ θέλεις μια και δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία στάθμευσης κι όλα αυτά από τις 8 το πρωί μέχρι της 9 το βράδυ.

Κατεβάζοντας την εφαρμογή της LIME εντοπίζεις πιο είναι το κοντινότερο πατίνι σε σένα ή αν υπάρχει διαθέσιμο πατίνι στην περιοχή από την οποία θέλεις να ξεκινήσεις την βόλτα σου. Προσθέτοντας τα στοιχεία της πιστωτικής σου κάρτας μπορείς να ξεκλειδώσεις το πατίνι σου με το ποσό του 1 ευρώ. Το κάθε λεπτό χρήσης κοστίζει 0,15 ευρώ και κατά στο τέλος της βόλτας αφήνεις το πατίνι όπου εσύ θέλεις κι αναλαμβάνει η ίδια η εταιρία την περισυλλογή κι επαναφόρτιση του.

Θέλει όμως λίγη προσοχή ειδικά σε δρόμους που κινούνται παράλληλα κι αυτοκίνητα.

Μια πολύ ωραία εικόνα στο κέντρο της Αθήνας, με απεριόριστες δυνατότητας για βόλτα, για γρήγορες μετακινήσεις κι εν τέλη ένας διαφορετικός και φρέσκος τρόπος να περιηγηθείς και να απολαύσεις το κέντρο της Αθήνας με παιχνιδιάρικη διάθεση.


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background