Κράτα μόνο την αγάπη. Tα υπόλοιπα delete!

Written by on 21st March 2019

Όλα ξεκίνησαν όταν η Lacta αποφάσισε να λανσάρει μια πολύ ξεχωριστή καμπάνια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με τίτλο “Act for love”. Ζευγάρια ερωτευμένα μοιράζονται τις ιστορίες τους και φωτογραφίζονται για τις ανάγκες της καμπάνιας της γνωστής σοκολάτας, καταρρίπτοντας τα στερεότυπα.

Η αγάπη δεν έχει φύλλο, δεν έχει χρώμα, δεν έχει ηλικία, δεν έχει εθνικότητα, κινείται σταθερά και με ασφάλεια πάνω σε βοηθητικό αμαξίδιο, ξεπερνά όλα τα εμπόδια στον δρόμο της κι έχει για τον καθένα μας ξεχωριστά, διαφορετική γεύση

Η καμπάνια έλαβε μεγάλη αποδοχή κι ανταπόκριση άλλα δεν έλειψαν και τα μνήματα μίσους και δυσαρέσκειας που γραφικά συνοδεύουν τέτοιες πρωτοβουλίες.

Σχόλια όπως “Ντροπή σας”, “Εμετικό” κι “Έλεος με την προώθηση της ομοφυλοφιλίας σε κάθε μέσο”, ήταν μερικά από αυτά που αναρτήθηκαν κάτω από τις φωτογραφίες.

Η Lacta όμως δεν έμεινε εκεί. Αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα μνήματα μίσους, συγκεντρώνοντας τα σε μια αφίσα με τίτλο “Κρατά μόνο την αγάπη”, προτρέποντας όποιον θέλει να σκανάρει ένα QR code στο κάτω μέρος της αφίσας και να κάνει ακριβώς αυτό. Να διαγράψει τα μνήματα μίσους και να κρατήσει μόνο την αγάπη.


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background