Η LIVERTIA ΣΤΟ STUDIO TOY NOSTOS 100.6

Written by on 2nd April 2019

Άκουσε όλη τη συνέντευξη της Livertia έδω.

Με γερές μουσικές βάσεις και κλασσικές σπουδές, η μουσικός, συνθέτης και πιανίστρια Livertia κατά κόσμων Ελευθερία Ναθαναήλ, βρέθηκε στο στούντιο του Nostos 100.6 και στην εκπομπή του Ηλία Ζουμπούλη για να μας παρουσιάσει το μουσικό της project, ξεκινώντας τα πρώτα της βήματα στην εγχωρία ξενόγλωσση μουσική σκηνή.

Η Livertia μας μίλησε για τις μουσικές τις επιρροές από την κλασσική μουσική αλλά και την σύγχρονη, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην Αμερικανίδα rock τραγουδίστρια Natalie Merchant.

Με πολύ εσωστρέφεια, μας είπε για την στιχουργική της προσέγγιση, χαρακτηρίζοντας το κεφάλαιο στίχος και την αποτύπωση των συναισθημάτων σε λέξεις, μια δύσκολη υπόθεση. Μας είπε για την υπέρ πληθώρα μουσικών ακουσμάτων κι επιλογών σε παγκόσμιο επίπεδο, για την αισιόδοξη ματιά της και τον θαυμασμό της απέναντι στους Έλληνες συναδέλφους της άλλες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι καλλιτέχνες της εγχωρίας μουσικής σκηνής στο να προβάλουν και να προωθήσουν τη δουλειά τους, κάτι που απαιτεί πολύ τρέξιμο.

Η ίδια είναι στο στάδιο της μίξης των κομματιών της, κάποια τα απολαύσαμε και στον αέρα του Nostos 100.6, τα οποία θα περιέχονται στο ντεμπούτο της άλμπουμ που είναι στα σκαριά αλλά και προετοιμάζεται για live εμφανίσεις.

Ευχαριστούμε πολύ την Livertia.

Παρακάτω ακολουθεί η τελευταία κυκλοφορία της Livertia με τίτλο Mess.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Background