Τhe Herbaliser @Gazarte ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Written by on 23rd July 2019

Tο Gazarte υποδέχεται τους The Herbaliser αυτό το Σάββατο 27 Ιουλίου και μας προσκαλεί για ένα άκρως εκρηκτικό dj set στο roof stage, που θα δώσει ρυθμό στην Αθηναϊκή νύχτα. Funk, Jazz και hip-hop, με μοντέρνα breakbeat και trip-hop στοιχεία, γιατί το καλοκαίρι θέλει δυνατά beats.

“Διεκδίκησε διπλές προσκλήσεις για να απολαύσεις τους Τhe Herbaliser, αυτό το Σάββατο 27 Ιουλίου, στέλνοντας SMS: NOSTOS (ΚΕΝΟ) GAZARTE (ΚΕΝΟ) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ κι αποστολή στο 54301. AMAZE Χρέωση €0,31/SMS (με ΦΠΑ). Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού. Εξ. Πελατών 2106403090. Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 26.07 στην εκπομπή του Ηλία Ζουμπούλη 12:00 – 14:00”

O Ollie Teeba και ο Jake Wherry, η ψυχή των The Herbaliser, της μπάντας που δικαιωματικά διεκδικεί τον τίτλο groove master, έρχονται στη χώρα μας για να δημιουργήσουν μια συναρπαστική ατμόσφαιρα και να ξεσηκώσουν την ταράτσα του Gazarte, το Σάββατο 27 Ιουλίου!

Εφευρετικοί, καινοτόμοι και πρωτοπόροι, από τον πρώτο τους δίσκο στις αρχές των 90s έως σήμερα, φημίζονται για τον συνδυασμό της δημιουργικότητας και της έντασης στα DJ Set τους. Οι The Herbaliser, παντρεύουν με έναν τρόπο μοναδικό και άκρως εκρηκτικό τη funk, τη τζαζ με τη hip-hop, προσθέτοντας μοντέρνα breakbeat και trip-hop στοιχεία, κάτι που τους κάνει να ξεχωρίζουν στην σύγχρονη beat σκηνή.

Έχοντας ως μουσικούς ήρωες τους θρύλους James Brown, Roy Ayers, Ramsey Lewis και Serge Gainsbourg, από την αρχή της καριέρας τους συνεχώς πειραματίζονται και εξελίσσονται, με σταθερό παράγοντα το πάθος τους για τα εκλεκτά γκρουβαρίσματα. Ξεκινώντας από μία pub στο Brixton, έφτασαν σε διάστημα ενός χρόνου να παίζουν στην Jazz σκηνή του Glastonbury και να χτίζουν τη παγκόσμια φήμη που έχουν σήμερα. Με τον πρόσφατο δίσκο τους, Bring out the Sound (2018), συνδέθηκαν ακόμα πιο πολύ με την ουσία της hip hop μουσικής και μεταδίδουν περισσότερο από κάθε φορά την απίστευτη ενέργειά τους.

Get ready for the He – rba – li – ser, το Σάββατο 27 Ιουλίου στην ταράτσα του Gazarte, καθώς οι καλοκαιρινές μας νύχτες κατέφθασαν και, αν μη τι άλλο, πρέπει να συνοδεύονται και από την κατάλληλη μουσική.

***Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background