ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BABA ZULA @GAZARTE

Written by on 3rd October 2019

Οι εντυπωσιακοί BaBa ZuLa, η μπάντα που έχει λατρέψει το αθηναϊκό κοινό για τα ξεσηκωτικά της live, έρχεται για μία σπάνια συναυλιακή εμπειρία και άκρως διονυσιακή βραδιά, τo  Σάββατο 5 Οκτωβρίου στο Roof Stage του Gazarte.

Διεκδίκησε διπλές προσκλήσεις για να απολαύσεις τους BaBa ZuLa Live @Gazarte το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στέλνοντας SMS: NOSTOS (ΚΕΝΟ) GAZARTE (ΚΕΝΟ) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ κι αποστολή στο 54301. AMAZE Χρέωση €0,31/SMS (με ΦΠΑ). Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού. Εξ. Πελατών 2106403090. Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 04.10 στην εκπομπή του Αλέξανδρου Χούντα 14:00 – 16:00.

Κάθε ταξίδι στον μουσικό κόσμο των χαρισματικών BaBa ZuLa είναι και μία τελετουργία, όπου ο ανατολίτικος ήχος συναντά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά στοιχεία, τη ψυχεδελική ροκ, τη dub και ρέγκε, με το μουσικό αποτέλεσμα να ονομάζεται Instabul Psyhedelic. Το όνομά τους σημαίνει «Μεγάλο Μυστικό», πράγμα που επιβεβαιώνεται στη μυσταγωγία της μουσικής τους, αλλά και στις γεμάτες με εκπλήξεις συναυλίες τους τις οποίες εμπλουτίζουν με εντυπωσιακό οπτικό υλικό, ποίηση, live ζωγραφική αλλά και χορό της κοιλιάς.

Οι BaBa ZuLa, η εξαιρετική μπάντα από την Κωνσταντινούπολη με τον μοναδικό ήχο, μας καλούν σε μια εκστατική βραδιά, τo Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στο Roof Stage του Gazarte και μας αποκαλύπτουν το «Μεγάλο Μυστικό» της επιτυχίας τους με χορό μέχρι τελικής πτώσης!

HOURS & DATES

Σάββατο 5 Οκτωβρίου

PLACE

ROOF STAGE

TICKET PRICE

Early bird: 13€
Γενική Είσοδος: 15€
*** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό

www.viva.gr


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background