ΟΙ SEXY CHRISTIANS ΣΤΟ STUDIO ΤΟΥ NOSTOS 100.6

Written by on 29th October 2019

Ακούστε όλη την συνέντευξη των Sexy Christians εδώ.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με τίτλο “Forbidden Fruit” μέσα στο Νοέμβριο αλλά και το νέο μας κόλλημα “Pick Up The Pieces”, το πρώτο τους single μέσα από τη νέα τους δουλειά, οι Sexy Christians, μια από τις πιο cool ξενόγλωσσες μπάντες της εγχώριας μουσικής σκηνής, βρέθηκαν στο στούντιο του Nostos 100.6 στην εκπομπή του Ηλία Ζουμπούλη και μας χάρισαν μια από τις πιο funky συνεντεύξεις.

Μας μίλησαν για το ξεκίνημα τους, κύριος με διασκευές και στην συνέχεια με δικά τους κομμάτια αλλά και για το πως κατέληξαν στο ανορθόδοξο κυριολεκτικά και μεταφορικά όνομα The Sexy Christians, έχοντας ήδη αλλάξει αρκετές φορές ονόματα στο παρελθόν .Μας είπαν για τα δυο άλμπουμ τους, το πρώτο που κυκλοφόρησε το 2016 με τίτλο “God Proudly Presents” αλλά και το δεύτερο που αναμένουμε με ανυπομονησία μέσα στο Νοέμβρη.

Μάθαμε για τον ήχο τους, που έχει έντονη rock n’ roll διάθεση, για τις διαφορετικές μουσικές τους πτυχές αλλά και τις μουσικές τους επιρροές, κάποιες από τις οποίες ακούσαμε και στον αέρα.

Τέλος μας είπαν για την σύσταση της μπάντας και τις αλλαγές μέσα στην πάροδο του χρόνου μέχρι να καταλήξει στην τελική της μορφή.

Αυτό που τους χαρακτηρίζει σίγουρα είναι το χιούμορ, κάτι που φάνηκε και on air αλλά και backstage.

Ευχαριστούμε πολύ τους Sexy Christians.

Δείτε το παρεΐστικο – προσωπικό video clip του “Pick Up The Pieces”, μια συρραφή από σκηνές καθημερινής τρέλας.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background