ΟΙ LUCKY SHOTS ΣΤΟ STUDIO ΤΟΥ NOSTOS 100.6

Written by on 3rd November 2019

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ.

Με αφορμή την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους άλμπουμ “California Grizzly”, οι Lucky Shots, η μπάντα της εγχώριας ξενόγλωσσης μουσικής σκηνής που αγαπά τον Americana ήχο, βρέθηκαν στο studio του Nostos 100.6 και στην εκπομπή της Ανδρονίκης Ξημέρη και μας χάρισαν  δυνατά vibes και Rock n’ Roll ενέργεια, στην πρωινή ζώνη του Nostos 100.6

Οι Lucky Shots μας είπαν για τη δημιουργία της μπάντας το 2015, για την γνωριμία τους, τα πρώτα τζαμαρίσματα, για το ξεκίνημα τους ως cover band αλλά και για την πρώτη τους live εμφάνιση στο πλευρό του George Zervos, που εκτός από την συνεργασία που τους έφερε γούρι, τους δένει και μια δυνατή φιλιά.

Μας μίλησαν για τον ήχο τους και τους πειραματισμούς τους στην Garage μουσική, μέχρι να καταλήξουν στον Americana και Rock n’ Roll ήχο και στην vintage αισθητική που τους χαρακτηρίζει, πράγμα που φαίνεται και στο ολόφρεσκο ντεμπούτο τους άλμπουμ “California Grizzly” (από την αμερικάνικη αρκούδα) του οποίου η παρουσίαση – live εμφάνιση προ ημέρων, τους άφησε πολύ ευχαριστημένους από την ανταπόκριση του κόσμου.

Το άλμπουμ “California Grizzly” ηχογραφήθηκε live στο studio, γιατί όπως μας είπαν οι Lucky Shots, ήθελαν να δώσουν ένα vintage αποτέλεσμα στον ήχο τους, χαρακτηρίζοντας αυτή την διαδικασία ηχογράφησης δύσκολη αλλά πιο ζωντανή κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Μάθαμε για τα διαφορετικά τους μουσικά ερεθίσματα από την αμερικάνικη και την βρετανική σκηνή, για τις μουσικές τους επιρροές και για την αγάπη τους για τον Bruce Springsteen, λέγοντας μας με πολύ χιούμορ, ότι το ενδεχόμενο να άνοιγαν ποτέ μια συναυλία του, θα ήταν κι ο λόγος για να κρεμάσουν οριστικά τις κιθάρες τους.

Πέραν της μεγάλης τους αγάπη για τον Bruce Springsteen, οι Lucky Shots αναφέρθηκαν και σε άλλα αγαπημένα τους συγκροτήματα, όπως οι Black Keys και οι Stray Cats αλλά και σε εγχώριους καλλιτέχνες όπως οι Big Nose Attack και οι Whereswilder. Στην ερώτηση Elvis Presley ή Johnny Cash, η απάντηση ήταν ομόφωνη. Johnny Cash

Η συνέντευξη τελείωσε με τα μελλοντικά τους σχέδια, τις επαγγελματικές τους επιθυμίες και τα όνειρα τους στον χώρο της μουσικής. Ευχαριστούμε πολύ τους Lucky Shots.

Ευχαριστούμε πολύ τους Lucky Shots.

Παρακάτω ακολουθεί όλο το άλμπουμ των Lucky Shots “California Grizzly”


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background