ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ STAND UP COMEDY “TOΥΡΛΟΥ”

Written by on 28th November 2019

Ο Αριστοτέλης Ρήγας, έπειτα από τις απανωτές παρατάσεις της περσινής χρονιάς που επιτέλους, έλαβαν τέλος για να περιοδεύσει στην Ευρώπη, επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου με το «Τουρλού», την παράσταση που κέρδισε κοινό και κριτικούς, για δεύτερη χρονιά, κάθε Σάββατο από τις 30 Νοεμβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

Διεκδίκησε διπλές προσκλήσεις για το Τουρλού, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στο Σταυρό του Νότου. Στείλε SMS: NOSTOS (KEΝΟ) ΣΤΑΥΡΟΣ (KENO) το ονοματεπώνυμό σου και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι απλού μηνύματος, 31 λεπτά ανά sms (με ΦΠΑ) – Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού. Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 29.11 στην εκπομπή του Αλέξανδρου Χούντα 14:00 – 16:00.

Για έξι παραστάσεις, από τις 30 Νοεμβρίου μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, αυτή η εξέχουσα προσωπικότητα της εγχώριας σκηνής Standup Comedy θα βρίσκεται στη σκηνή του “Σταυρός του Νότου” club για ένα set γεμάτο από ακατάπαυστο γέλιο και εκπλήξεις. Ακολουθεί όπως πάντα, η “house band” με το ίδιο εισιτήριο!

Λογοπαίγνια, σύντομα αστεία, προσωπικές ιστορίες, ευφάνταστες παρατηρήσεις, σουρεαλισμός, μουσική κωμωδία, διασκευές, mashup τραγουδιών και πολλά πολλά άλλα “δένουν” μαζί σε μια παράσταση stand up comedy και μουσικής κωμωδίας που δεν μοιάζει με καμία! Σερβίρεται κρύα – ή και ζεστή, δεν υπάρχει θέμα – αλλά πάντα με κέφι και παιγνιώδη διάθεση. Μια παράσταση με δυνατά «punch line» και επίγευση που κρατάει.

Κάθε Σάββατο από τις 30 Νοεμβρίου μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου….

Προπώληση εισιτηρίων: VIVA.GR


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Background