ΟI S.W.I.M. LIVE ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΑΒΡΑΜΙΩΤΟΥ

Written by on 3rd December 2019

Οι Someone Who Isnt Me έρχονται στο six d.o.g.s. για το πιο κουλ live λίγο πριν κλείσει η φετινή χρονιά, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019.

Η Μαριλένα Ορφανού στα synths και στην σύνθεση των κομματιών, η Μαρία Χατζάκου στα drums και η Τζίνα Δημακοπούλου στην κιθάρα ενώνονται στο μουσικό πρότζεκτ S.W.I.M. με αναλογικό ήχο, toy synths, χαωτικές κιθάρες, γυναικεία φωνητικά και off beat μελωδίες.

Οι S.W.I.M., γνωστές από το single με το ομώνυμο βίντεο-ταινία μικρού μήκους “Gomenaki”, έρχονται στο six d.o.g.s. για να μας παρουσιάσουν το πρώτο τους ολοκληρωμένο album με τίτλο “DANCE WITH YOU“, το οποίο κυκλοφόρησε φέτος τον Φεβρουάριο. Μετρούν εμφανίσεις σε μεγάλα φεστιβάλ, αλλά η δημιουργικότητά τους δεν εξαντλείται εκεί, καθώς δραστηριοποιούνται και στη δημιουργία θεατρικών αλλά και κινηματογραφικών soundtracks. Όπως λέει και ο τίτλος του album, στο six d.o.g.s. θα χορέψουμε, θα ερωτευτούμε και θα απολαύσουμε τη μουσική μιας σπάνιας all female μπάντας σε μια συναυλία-πάρτι λίγο πριν τις γιορτές.

Someone Who Isn’t Me @ six d.o.g.s

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου

DANCE WITH US! 

Εισιτήρια:

Προπώληση 6,00€

Ταμείο 8,00€

Πόρτες 21.00 / Έναρξη 21.30

Follow United We Fly
www.unitedwefly.com
Facebook.com/unitedwecanfly
Youtube.com/unitedwefly
Instagram.com/united_we_fly

Follow S.W.I.M.
www.swimtheband.com/
facebook.com/swimtheband.page/
youtube.com/channel/UCSipbBpY7iIKfwmsU-uDr4g
instagram.com/swimtheband/Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background