Οι Lucky Shots ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Classic Rock Magazine

Written by on 21st December 2019

Οι Lucky Shots τους οποίους γνωρίσαμε και μέσα από τη συχνότητα του Νοstos 100.6, στη συνέντευξη που μας παραχώρησαν μέσα στο 2019, έχοντας ήδη κάνει δυνατή είσοδο στα εγχωρία μουσικά πράγματα, απολαμβάνουν τους καρπούς της δουλειάς τους και σε διεθνές επίπεδο, με το κομμάτι ‘Show Me Some Good Love‘ να βρίσκεται στο επίσημο τεύχος Δεκεμβρίου 2019, του ιστορικού μουσικού περιοδικού Classic Rock Magazine, από το οποίο οι Lucky Shots επιλέχθηκαν ως μία από τις καλύτερες καινούργιες μπάντες.

Οι Lucky Shots είναι μια rock and roll μπάντα που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2015 ξεκινώντας το μουσικό τους δρόμο παρουσιάζοντας ζωντανά τις μουσικές τους επιλογές σε επιλεγμένους χώρους και festivals της Αθήνας. Με μια back to basics προσέγγιση, καταλήγουν σε ένα ηλεκτρισμένο setlist, συμπυκνώνοντας την Americana αισθητική στο τραγούδι, τους vintage και fuzzy ήχους στις κιθάρες, τα επιθετικά τύμπανα και τις δυνατές μπασογραμμές.

Τον Σεπτέμβριο του 2019 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο EP τους ‘California Grizzly’ το οποίο ανέβηκε στο κανάλι του Stoned meadow of doom και πήρε εξαιρετικές κριτικές.

Aπ’ τις στιγμές που έχουν ξεχωρίσει μέχρι τώρα είναι αυτές που έχουν μοιραστεί τη σκηνή ως opening act με τους George Zervos, the Big Nose Attack, the Fabulous Heydays.

Loukianos Lioubas: Guitar, Vocals
Stash Alexopoulos: El. Guitar
Bill ”the jukebox” G: Bass
Spiros Misyrlis: Drums

Οι Lucky Shots, θα βρεθούν την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στις 21:00, στη σκηνή του six d.o.g.s, σε ένα μοναδικό live, παρέα με τους Sailor’s Daughter.

Όταν το rock ‘n’ roll συναντά το alternative, τότε το mix δημιουργεί ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα. Οι Lucky Shots συναντούν τους Sailor’s Daughter, καλωσορίζοντας το Double-Twenty. Είναι κάτι που κανείς δεν θα ήθελε να χάσει. 5 Ιανουαρίου, στο six d.o.g.s.

Sailor’s Daughter
Συνδυάζουν ένα μεγάλο εύρος επιρροών, από το alternative rock, μέχρι το psychedelic rock,με μερικά πιο heavy ξεσπάσματα. Στο σύντομο διάστημα από τη δημιουργία τους έχουν καταφέρει να παίξουν σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας, εκπληρώνοντας τους πρώιμους στόχους τους. Το 2020 τους βρίσκει με το πρώτο single από τον επερχόμενο δίσκο τους, στα χέρια τους και ανεβαίνουν στη σκηνή του six d.o.g.s, με σκοπό να το παρουσιάσουν, λίγο πριν την κυκλοφορία του.

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
Κυριακή 5 Ιανουαρίου στις 21:00

Είσοδος 5 ευρώ


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background