ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΞΙΑΣ 50€ ΑΠΟ ΤΑ GALERIE DE BEAUTÉ

Written by on 10th January 2020

Τα Galerie de Beauté η ελληνική αλυσίδα καταστημάτων, που από το 1999, κάνει τον κόσμο πιο όμορφο, προσφέρει κάθε μήνα στους ακροατές του Nostos 100.6, δωροεπιταγές αξίας 50€.  

Με 43 καταστήματα και παρουσία στα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα όλης της Ελλάδας, η Galerie de Beauté  προσφέρει στις γυναίκες ό,τι χρειάζονται για να αισθάνονται όμορφα. Και οι γυναίκες την επιβραβεύουν, αναδεικνύοντάς την ως μία από τις ηγετικές εταιρίες καλλυντικών στην αγορά!

Στα Galerie de Beauté θα βρείτε αυτό ακριβώς που επιθυμείτε: Μια πλήρη γκάμα αγαπημένων, επώνυμων προϊόντων για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει, μοναδικές προσφορές και υπέροχα δώρα όλο τον χρόνο, που κάνουν τη φροντίδα της ομορφιάς πιο προσιτή από ποτέ!

Σε κάθε σας επίσκεψη στα Galerie de Beauté, απολαμβάνετε ουσιαστική, προσωπική εξυπηρέτηση. Πολύτιμες συμβουλές για την προσωπική σας περιποίηση από εξειδικευμένους συνεργάτες και μη ξεχνάμε τις μοναδικές προσφορές και τα υπέροχα δώρα όλο τον χρόνο, που κάνουν τη φροντίδα της ομορφιάς πιο προσιτή από ποτέ!

Μπες στο διαγωνισμό και διεκδίκησε 10 δωροεπιταγές αξίας 50€ η κάθε μία από τα Galerie de Beauté. 10 δωροεπιταγές αξίας 50€ η κάθε μία, περιμένουν 10 τυχερούς ακροατές.

Στείλε SMS: NOSTOS (KENO) GALERIE DE BEAUTE (KENO) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ κι αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι απλού μηνύματος, 31 λεπτά ανά sms (με ΦΠΑ) – Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού

Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Ηλιάνας Στεργιοπούλου την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 10:00-12:00.

Για όσους δεν αποκτήσουν τις δωροεπιταγές, μην ανησυχείτε! Θα ξανά γίνει ο διαγωνισμός τον ερχόμενο μηνά. Παραμείνετε συντονισμένοι στον Nostos 100.6, για περισσότερες δωροεπιταγές αξίας 50€ από τα Galerie de Beauté.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Background