Η ΧΡΥΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ NOSTOS 100.6

Written by on 3rd March 2020

Άκουσε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη της Χρύσας Οικονομοπούλου στον Nostos100.6

Μια πολυδιάστατη περσόνα, η Χρύσα Οικονομοπούλου, καταπιάνεται με πολλές δραστηριότητες και βρίσκεται πίσω από πολλά project. Έχει το δικό της blog που ακούει στο όνομα Fashionism, είναι υπεύθυνη επικοινωνίας στο Gagarin και μέλος της ομάδας του αθηναϊκού μπαρ Barrett. Η Χρύσα Οικονομοπούλου βρέθηκε στο studio του Nostos 100.6, μαζί με τον Σπύρο Χούντα και τον Ηλία Ζουμπούλη και μας μίλησε για όλα.

Με βασικό χαρακτηριστικό της το χιούμορ- κάτι που χαρίζει απλόχερα και στους αναγνώστες του Fashionism- με τους πολύ ιδιαίτερους κι ενίοτε σαρκαστικούς σχολιασμούς της, η Χρύσα Οικονομοπούλου, είναι ο άνθρωπος που αν βρεθεί στη παρέα σου θα περάσεις σίγουρα καλά.

Η ίδια αγαπάει ιδιαίτερα τη μουσική, η οποία αποτελεί μέρος της ζωής της σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, μιας και μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ του μουσικού venue Gagarin και του αθηναϊκού μπαρ Barrett.

Η ανακάλυψη και η προώθηση συγκροτημάτων και καλλιτεχνών της εγχώριας μουσικής σκηνής, είναι μέρος της δουλειάς της, με τη ματιά της να είναι αισιόδοξη όσον αφορά στην άνθιση και στην εξέλιξη της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Πέραν όμως της μουσικής, η Χρύσα Οικονομοπούλου, αγαπά και τη μόδα και δεν θα μπορούσε να αποφύγει τις σχετικές ερωτήσεις από τον Σπύρο και τον Ηλία. Must have item σε συναυλία, καλοντυμένοι celebrities, ιδιαίτερες στυλιστικές προτιμήσεις, είναι μερικές από τις πληροφορίες που κλήθηκε να μας δώσει.

Τέλος μας μίλησε για την πόλη που ζει και εργάζεται, την Αθήνα, που αγαπάει πολύ αλλά δεν μπορεί να παραβλέψει ότι δεν είναι μια πόλη καθαρή, κάτι που θα μπορούσε να αναδείξει περαιτέρω τις ομορφιές της.

Ευχαριστούμε πολύ τη Χρύσα Οικονομοπούλου!

Δες εδώ όλη τη συνέντευξη της Χρύσας Οικονομοπούλου στον Nostos 100.6

Οι μουσικές επιλογές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, έγιναν από τη Χρύσα Οικονομοπούλου, τις οποίες και συγκεντρώσαμε σε ένα playlist.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background