Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ LANA DEL REY ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Written by on 22nd May 2020

(Photo by Mat Hayward/Getty Images)

Μετά την περσινή κυκλοφορία του τελευταίου της άλμπουμ με τίτλο Normal Fucking Rockwell!, η Lana Del Rey ετοιμάζει δισκογραφική επιστροφή μέσα στο 2020, όπως μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram. Η δημιουργικότητα μέσα στην καραντίνα χτύπησε κόκκινο για πολλούς καλλιτέχνες. Αυτό συνέβη και με την ιέρεια της pop κουλτούρας, η οποία θα κυκλοφορήσει τη νέα της δουλεία στις 5 Σεπτεμβρίου.

Στο εκτενές κείμενο, που δημοσίευσε στο Instagram, δεν περιορίζεται μόνο στην ανακοίνωση του νέου της άλμπουμ αλλά παίρνει το βήμα για να μιλήσει και για την κακή κριτική που έχει δεχτεί κατά καιρούς, όσον αφορά στα τραγούδια της και κατά πόσο οι στίχοι τους ωραιοποιούν την κακοποίηση μέσα στις σχέσεις, παρουσιάζουν τις γυναίκες σε έναν παθητικό ρολό, τις υποβιβάζουν και τις τοποθετούν πολλά χρόνια πίσω.

Η ίδια παρουσιάζει τη δική της πλευρά, με μια αμφιλεγόμενη ανάρτηση κι επιτίθεται στην ίδια μουσική βιομηχανία, που προωθεί κι αναδεικνύει κομμάτια, όπου οι γυναίκες παρουσιάζονται σαν αντικείμενα του σεξ, αναφερόμενη συγκεκριμένα σε συνάδελφους της όπως η Ariana, η Cardi B, η Nicki Minaj και η Beyoncé.

Παρακάτω ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση της Lana Del Ray


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background