9 ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Written by on 22nd July 2020

O Κήπος του Μεγάρου κάνει επανεκκίνηση και μας υποδέχεται αυτό τον Σεπτέμβριο, σε μαξιλαράκια –πάντα σε απόσταση ασφαλείας–, με τις μάσκες μας, για να απολαύσουμε εννιά ξεχωριστές βραδιές, γεμάτες μουσική, θέατρο, κινηματογράφο και stand-up comedy! 

Την έναρξη κάνει ο Διονύση Σαββόπουλο (1 και 2/9), ο οποίος παντρεύει, στη μουσική παράσταση με τίτλο Στο Woodstock εγώ – ήμουν εδώ, Garden edition, τραγούδια δικά του και ροκ κομμάτια που έγραψαν ιστορία.

Ακολουθεί η Μαρίνα Σάττι (4/9) .Η παραδοσιακή μουσική συναντά την αυθεντική αλλά και τη σύγχρονη ποπ. Στις (6/9) οι μικροί μουσικοί της Camerata Junior μοιράζονται τη σκηνή με την ΚΟΑ σε μια συναυλία με πρωτότυπες συνθέσεις αλλά και μεταγραφές γνωστών κλασικών έργων , με σολίστ τη μεσόφωνο Ινές Ζήκου και την ομποΐστα Χριστίνα Παντελίδου και μαέστρους τον Νικόλαο Χαλιάσα και τον Κορνήλιο Μιχαηλίδη.

Στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, πέρυσι τον Σεπτέμβριο, είναι αφιερωμένη η συναυλία-γιορτή στη μνήμη του στις 9/9 που έχουν ετοιμάσει οι φίλοι του, η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Διονύσης Τσακνής.

Στις 12/9, Ο κοσμοπολίτης τζαζίστας Πέτρος Κλαμπάνης παρουσιάζει στον Κήπο τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο Irrationalities (guest: Katerina Duska), αλλά και νέα κομμάτια.

Βωβός κινηματογράφος στη συνέχεια, με το Θωρηκτό Ποτέμκιν, το κινηματογραφικό αριστούργημα του Σεργκέι Αϊζενστάιν, να προβάλλεται με ζωντανή συνοδεία ρωσικής μουσικής και αυτοσχεδιασμούς από τον πιανίστα Μάνο Κιτσικόπουλο (18/9).

Ακολουθεί ένα μουσικό ταξίδι στις γειτονιές του κόσμου της Κατερίνας Πολέμη με τίτλο Λουλούδια στον Κήπο (19/9) και special guest τη Δήμητρα Γαλάνη.

Stand-up comedy από την μοναδική Κατερίνα Βρανά (26/9), η οποία φέρνει στον Κήπο τα best of τριών επιτυχημένων παραστάσεών της που μας έκαναν να γελάσουμε με την καρδιά μας.

 29 και 30/9  το πρόγραμμα του Κήπου του Μεγάρου κλείνει με τα Μαθήματα Πολέμου ΙΙΙ: Αθηναίων Δράματα (Επεισόδια από τα Ελληνικά του Ξενοφώντα), το τρίτο μέρος της τριλογίας Μαθήματα Πολέμου, σε δραματουργική σύνθεση του Γιάννη Λιγνάδη και σκηνοθεσία Γιωργή Τσουρή.

Η προπώληση έχει ήδη αρχίσει!

Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ!


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background