Η LANA DEL REY ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤO AUDIOBOOK ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

Written by on 28th July 2020

Μόλις κυκλοφόρησε η ποιητική συλλογή της Lana Del Rey, με τίτλο Violet Bent Backwards Over the Grass, στην audiobook version (ηχογραφημένο βιβλίο).

Lana Del Rey - Violet Bent Backwards Over The Grass Album Review ...


Το audiobook έχει συνολική διάρκεια 33 λεπτά και η Lana Del Rey απαγγέλλει 14 ποιήματα, υπό την μουσική συνοδεία συνθέσεων του Jack Antonoff, μουσικού συνεργάτη της και παραγωγού του τελευταίου της δίσκου, Norman Fucking Rockwell.

Στις 29 Σεπτεμβρίου θα εκδοθεί και το βιβλίο 112 σελίδων όπου θα περιέχει ποιήματα όπως τα “LA Who Am I to Love You?”, “The Land of 1,000 Fires”, “Past the Bushes Cypress Thriving”, “Never to Heaven”, “Tessa DiPietro”, “Happy” άλλα και η e-book εκδοχή της ποιητικής συλλογής , ενώ η CD και LP εκδοχή θα κυκλοφορήσουν στις 2 Οκτωβρίου.

Η Lana Del Rey είχε δηλώσει, ότι θα εκδώσει μόνη της την ποιητική συλλογή και στο ερώτημα ενός θαυμαστή της, για το πόσο θα κοστίζει το βιβλίο, η τραγουδίστρια είχε απαντήσει πως κάθε αντίτυπο θα πωλείται μόλις για ένα δολάριο, εξηγώντας, πως οι σκέψεις της είναι ανεκτίμητες.

Πέραν του νέου της μουσικού άλμπουμ με τίτλο Chemtrails Over The Country που αναμένεται να κυκλοφορήσει 5 Σεπτεμβρίου, η Lana Del Rey ετοιμάζει και δεύτερο ποιητικό project.

Πάρτε μια γεύση από την audiobook version της ποιητικής συλλογής, Violet Bent Backwards Over the Grass:Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background