Ο IGGY POP ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ GUCCI: LIFE OF A ROCK STAR

Written by on 6th October 2020

Gucci "Life of a Rock Star" Campaign Features A$AP Rocky | HYPEBEAST

Ο Iggy Pop, ο A$AP Rocky και ο Tyler The Creator είναι τα τρία πρόσωπα της νέας αντρικής καμπάνιας του οίκου Gucci. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, Alessandro Michele, επιστρατεύει τους τρεις εκκεντρικούς μουσικούς και συνεργάζεται με τον φωτογράφο και σκηνοθέτη Harmony Korine, σε μια φωτογράφιση τόσο rock, όσο και το όνομα της καμπάνιας. “Life Of A Rockstar”. Μαζί με τους πρωταγωνιστές και δύο παπαγάλοι. Ένας μπλε Μακάο και Biggy Pop, ο παπαγάλος του Iggy Pop.

H συνύπαρξη των τριών πρωταγωνιστών λαμβάνει χώρα σε μια έπαυλη στο Λος Άντζελες, με τον Harmony Korine να αιχμαλωτίζει με τον φακό του τους μουσικούς, ανάμεσα σε πλατύφυλλα φυτά και φοίνικες, στο Καλιφορνέζικο οίκημα, να διασκεδάζουν, φορώντας τα ρούχα της νέας συλλογής. Λεοπάρ κοστούμια συνδυασμένα με πολύχρωμα αξεσουάρ και 70’s αισθητικής γυαλιά. Μαζί με τη φωτογράφηση και το βίντεο της καμπάνιας, υπό τους ήχους του κομματιού Supernature του Cerrone.

A$AP Rocky And Tyler, The Creator Star In Gucci's Latest Campaign
Gucci "Life of a Rock Star" Campaign Features A$AP Rocky | HYPEBEAST

Ο οίκος Gucci σχολιάζει: “Μαζί η τριάδα διασκεδάζει κι ενώ ο καθένας τους είναι αναμφισβήτητα μια ξεχωριστή, ισχυρή προσωπικότητα, η αγάπη στην άνεση που έχουν όλοι τους, δημιουργεί κοινή βάση”

Ο Alessandro Michele σχολίασε: “Ήταν όμορφο να βλέπεις μαζί αυτούς τους τρεις άντρες, φαινομενικά διαφορετικούς αλλά πολύ παρεμφερείς”

Δείτε το βίντεο της νέας καμπάνιας:


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background