ΝΕΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ LANA DEL REY ΚΑΙ NEO ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ

Written by on 12th January 2021

Η Lana Del Rey μόλις έδωσε στη δημοσιότητα το νέο της τραγούδι, που συνοδεύεται κι από video clip, με τίτλο “Chemtrails Over the Country Club”, όπως είναι κι ο τίτλος του επερχόμενου άλμπουμ της, αποκαλύπτοντας και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το απολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ της Lana Del Rey, μετά από πολλά εμπόδια, έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας. Στις 19 Μαρτίου κυκλοφορεί τελικά το “Chemtrails Over the Country Club”, δύο χρόνια μετά το προηγούμενο της άλμπουμ, “Norman Fucking Rockwell” και μόλις μας έδωσε μία δεύτερη γεύση (προηγήθηκε και το single “Let Me Love You Like a Woman”) με το ομώνυμο κομμάτι, το οποίο συνοδεύεται κι από video clip. Όλα αυτά μία ημέρα μετά την κοινοποίηση του artwork αλλά και του tracklist του νέου της άλμπουμ.

Άκουσε εδώ το νέο single της Lana Del Rey.

Παράλληλα η Lana Del Rey δημοσίευσε ένα σχόλιο κι αφορά στην ποικιλομορφία των ανθρώπων που απεικονίζονται στο εξώφυλλο του άλμπουμ και εμφανίζονται επίσης και στο νέο της video clip. “Αυτοί είναι οι φίλοι μου, αυτή είναι η ζωή μου”, έγραψε. “Είμαστε όλοι ένας όμορφος συνδυασμός όλων – κάποιοι περισσότερο από άλλους κάτι που είναι ορατό και το γιορτάζω σε ό,τι κι αν κάνω.” Αναφερόμενη και στη κατακραυγή που δέχτηκε στο παρελθόν για αμφιλεγόμενες αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτια, η ίδια έγραψε, ότι ήταν πάντα εξαιρετικά ανοιχτή σε όλους χωρίς καν να προσπαθήσει και κάλεσε οποιονδήποτε θέλει να σχολιάσει κι αυτή το φορά για το ζήτημα Woman Of Colour /People Of Colour.

Lana Del Rey drops album cover, tracklist, and a bizarre Instagram comment  | Dazed

Αυτό είναι το tracklist του Chemtrails Over the Country Club που κυκλοφορεί 19 Μαρτίου.

1. ‘White Dress’
2. ‘Chemtrails Over The Country Club’
3. ‘Tulsa Jesus Freak’
4. ‘Let Me Love You Like A Woman’
5. ‘Wild At Heart’
6. ‘Dark But Just A Game’
7. ‘Not All Who Wander Are Lost’
8. ‘Yosemite’
9. ‘Breaking Up Slowly’
10. ‘Dance Till We Die’
11. ‘For Free’


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Background