Η Miley Cyrus ΔΙΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΟ Fade In To You ΤΩΝ Μazzy Star

Written by on 1st February 2021

Watch Miley Cyrus Cover Mazzy Star's “Fade Into You” | Pitchfork

Άλλη μια διασκευή μας παρουσίασε η Miley Cyrus, αυτή τη φορά στη νοσταλγική 90’s rock μπαλάντα Fade In To You των Μazzy Star.

Η Miley Cyrus τον τελευταίο καιρό έχει δώσει τη δική της ερμηνευτική εκδοχή σε πολλά κομμάτια γνωστών καλλιτεχνών, από Blondie μέχρι Nine Inch Nails, με πιο πρόσφατα τα cover του “My Future” της Billie Eilish, που ερμήνευσε στο Live Lounge του BBC Radio 1, το “Zombie” των Cranberries αλλά και το “Boys Don’t Cry” των Cure.

Το καλό στην περίπτωση της είναι ότι έχει τη φωνή και το ταλέντο να καταπιάνεται με διασκευές κομματιών μεγάλων καλλιτεχνών, δίνοντας πάντα ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα κι αυτή τη φορά χτυπάει φλέβα νοσταλγίας, με μια από τις πιο ρομαντικές rock μπαλάντες, της εύφορης μουσικά δεκαετίας των 90’s.

Μέσα από ένα μικροσκοπικό εφηβικό δωμάτιο, η Αμερικανίδα pop star εμφανίστηκε στα Tiny Desk Concerts του NPR, στην home edition και πέρα από την ερμηνεία δύο δικών της κομματιών, τα “Golden G-String”και “Prisoner”, προσέγγισε με το δικό της τρόπο την αγαπημένη και διαχρονική rock μπαλάντα.

Δείτε εδώ την εμφάνιση της Miley Cyrus στα Tiny Desk Concerts :


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background