ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ QUEEN

Written by on 4th March 2021

Queen: Rock Tour Is a Rhythm-Action Mobile Game That Lets You Rock Out to  Queen Songs - Droid Gamers

Οι θρυλικοί Queen κυκλοφόρησαν το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους για κινητά και προσκαλούν τους θαυμαστές τους, να ανέβουν μαζί τους στη σκηνή και να τζαμάρουν.


Το πόσο πολύ μας έχουν λείψει οι συναυλίες είναι αναμφισβήτητο και με το τοπίο να παραμένει θολό, δεν ξεύρουμε και για πόσο καιρό ακόμη θα κάνουμε να βρεθούμε μπροστά από μουσική σκήνη. Οι Queen έχουν μια εναλλακτική πρόταση για να νιώσουμε έστω και εικονικά το συναυλιακό vibe και μόλις κυκλοφόρησαν ένα παιχνίδι για κινητά, το “Queen: Rock Tour”, το πρώτο επίσημο παιχνίδι της μπάντας για συσκευές Android και iOS.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ανέβει στη σκηνή μαζί με την μπάντα και να γίνει μέλος της, παίζοντας riff στην κιθάρα, ντραμς κι άλλα, πατώντας τα πλήκτρα της συσκευής του, στον ρυθμό της μουσικής. Κερδίζοντας πόντους και αυξάνοντας την βαθμολογία τους, οι χρήστες ξεκλειδώνουν πληροφορίες για την μπάντα αλλά κι αποκλειστικές φωτογραφίες από τα επίσημα αρχεία της. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής εμφάνισης, διαλέγοντας μέσα από πάνω από 40 εμβληματικά κοστούμια των Queen.

Tour the world with Freddie Mercury as Queen launch first mobile game |  Louder

Δεν είναι η πρώτη φορά που κομμάτια των Queen έχουν χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές αλλά το “Queen: Rock Tour” σηματοδοτεί την πρώτη φορά που το συγκρότημα κυκλοφορεί τη δική του εφαρμογή. Από το “Bohemian Rhapsody” μέχρι το “We Will Rock You” κι από το “I Want To Break Free” μέχρι το “We Are The Champions”, ο παίχτης μπαίνει στον μουσικό κόσμο των Queen και ανεβαίνει μαζί τους στη σκηνή παίζοντας σε 10 ιστορικούς χώρους συναυλιών.

Ο Brian May μέλος των Queen είπε για το παιχνίδι: “Ήρθε η ώρα να γίνετε rock star του lockdown. Δεν υπάρχει γυρισμός!”

Το “Queen: Rock Tour” δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τις Universal Music Group και Hollywood Records και υλοποιήθηκε από την “Gameloft for brands”, ηγέτιδα στη δημιουργία βιντεοπαιχνιδιών.

Οι Queen είχαν προγραμματίσει για φέτος ευρωπαϊκή περιοδεία με 29 συναυλίες, όμως αναγκάστηκαν να την αναβάλουν για το 2022. Το νέο αυτό μουσικό παιχνίδι προσκαλεί τους απανταχού θαυμαστές των Queen, παλιότερους αλλά και νεότερους, να μπουν στον μουσικό κόσμο της μπάντας.

Queen: Rock Tour Game Now Playing on Mobile - Gameindustry.com

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Background