ΝΕΟ SINGLE ΑΠΟ ΤΟΥΣ JAMES ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΝΕΟ ALBUM

Written by on 9th March 2021

James – All The Colours Of You (Official Audio) - YouTube

Μετά από δύο χρόνια δισκογραφικής απουσίας, οι James ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με τίτλο “All The Colours Of You” δίνοντας μας την πρώτη γεύση με το ομώνυμο single.

Το “All The Colours Of You” το οποίο αποτελεί και το 16ο κατά σειρά άλμπουμ των James, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου και ηχογραφήθηκε πριν την πανδημία αλλά και κατά τη διάρκεια της εξ’ αποστάσεως. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Jacknife Lee, ο Ιρλανδός παραγωγός που έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής, όπως οι R.E.M., Τhe Killers, Robbie Williams, Weezer και Editors.

Η μπάντα από το Μάντσεστερ που έχει ταυτιστεί με αγαπημένες επιτυχίες του ελληνικού κοινού, όπως τα “Getting Away With It (All Messed Up)” και “Say Something” αλλά και με αξέχαστες συναυλιακές στιγμές, επιστρέφει δισκογραφικά μέσα στο 2021 και εμπνέεται μουσικά από την κατάσταση που βιώνει ο πλανήτης με την πανδημία κι από το τέλος εποχής της προεδρίας του Donald Trump, την οποία ο Tim Booth βίωσε ως μόνιμος κάτοικος των Ηνωμένων Πολιτειών. Μιλώντας για το άλμπουμ ο ίδιος δήλωσε: “Με όλα τα σκατά που συνέβησαν το 2020, ήταν θαυμάσια σύλληψη και ένα μεγάλο άλμα μπροστά για εμάς, πατώντας στα τρία προηγούμενα άλμπουμ μας”.

Ακουστέ εδώ το All The Colours Of You το νέο single των James :


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Background