ΕΝΑ ΝΕΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ AMY WINEHOUSE

Written by on 31st March 2021

Το BBC θα τιμήσει τη 10η επέτειο από το θάνατο της Amy Winehouse, με ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο Amy Winehouse: 10 Years On.

Το ντοκιμαντέρ “Amy Winehouse: 10 Years On” αξιοποιεί υλικό από εκπομπές στο δίκτυο BBC Two και στο ραδιόφωνο και κοιτάζει πίσω στη ζωή, στο έργο και στην επιρροή της Amy Winehouse στην επόμενη γενιά γυναικών στον χώρο της μουσικής, ρίχνοντας φως σε πτυχές της ζωή της, για τις οποίες δεν έχει ακούσει κανείς.

Μεγάλο μέρος του εγχειρήματος αποτελεί η Janis Winehouse, μητέρα της βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας, η οποία αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της κόρης της, συμπεριλαμβανομένου κι ενός βίντεο από τα αρχεία της οικογένειας, που δεν είχε δοθεί μέχρι πρότινος στη δημοσιότητα.

Mãe de Amy Winehouse publica homenagem ao aniversário de morte da cantora -  Estereosom FM

Αυτό το ντοκιμαντέρ θα εξετάσει επίσης τη ζώη της Janis Winehouse με σκλήρυνση κατά πλάκας και τους τρόπους με τους οποίους η κατάσταση της θα μπορούσε κάποια μέρα να περιορίσει την ικανότητά της να μοιράζεται τις αναμνήσεις της για την Amy.

“Δεν αισθάνομαι ότι ο κόσμος ήξερε την αληθινή Amy” είπε η Janis. “Αυτή που μεγάλωσα και ανυπομονώ να δώσω την ευκαιρία σε όλους να κατανοήσουν τις ρίζες της και να δουν την βαθύτερη εικόνα της πραγματικής Amy“.

Το “10 Years On” θα περιέχει επίσης συνεντεύξεις από ανθρώπους από το στενό περιβάλλον της Amy, καθώς κι αποσπάσματα από τις παραστάσεις της από τα αρχεία του BBC κι ερχεται έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του βραβευμένου με Όσκαρ ντοκιμαντέρ “Amy”, το οποίο και δεν ενέκρινε ο πατέρας της Mitch Winehouse, διαφωνώντας με τον τρόπο που απεικόνισε την ίδια άλλα και το έργο της.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Background