ΤΟ 2022 ΟΙ PET SHOP BOYS ΣΤΟ RELEASE ATHENS

Written by on 15th April 2021

Μετά το Ejekt Festival που ακυρώθηκε για το φετινό καλοκαίρι και θα επιστρέψει το 2022 και το Release Athens προχώρησε σε ανακοίνωσε, με την προγραμματισμένη εμφάνιση των Pet Shop Boys να μεταφέρεται για τον Ιούνιο το 2022.

Η κατάσταση με την πανδημία και οι συνθήκες που δεν δίνουν χώρο σε προγραμματισμούς, οδήγησε τους Pet Shop Boys να μεταφέρουν την περιοδεία τους για το 2022. Στην Ελλάδα και στο Release Athens θα εμφανιστούν στις 30 Ιουνίου του 2022.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Release Athens:

Φίλες και φίλοι του Release Athens,

Λόγω της συνεχιζόμενης πρωτόγνωρης κατάστασης με την πανδημία του Covid-19, οι Pet Shop Boys αποφάσισαν να επαναπρογραμματίσουν την περιοδεία τους για το 2022.

Η νέα ημερομηνία για την Ελλάδα είναι η Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022, στην πλατεία Νερού, στο πλαίσιο του Release Athens 2022.

Τα εισιτήρια που έχουν διατεθεί ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία, ενώ η προπώληση συνεχίζεται στο releaseathens.gr και το viva.gr. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις επιλογές που έχετε, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ισχύουσες αποφάσεις, στο link: releaseathens.gr/voucher-info/

Θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες όταν υπάρξουν οι απαραίτητες διευκρινήσεις και οι αντίστοιχες επίσημες ανακοινώσεις από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς σχετικά με τις προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Από τη μεριά μας, βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με όλους τους καλλιτέχνες όμως, όπως γίνεται αντιληπτό, τα πάντα εξαρτώνται από την πορεία της πανδημίας, τον ρυθμό με τον οποίο προχωράει ο εμβολιασμός και


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background