ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ INSIRITED FESTIVAL

Written by on 6th May 2021

Ζήσε το πιο inspired weekend της ζωής σου! Tο Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Μαΐου έλα μαζί μας σε ένα δυνατό διαδικτυακό διήμερο και ζήσε μια ολοκληρωμένη εμπειρία προσωπικής ανάπτυξης, δημιουργικής έκφρασης και ενεργοποίησης του δυναμικού. Λίγο πριν τον ερχομό του καλοκαιριού, συντονιζόμαστε με το σώμα και το πνεύμα μας, δίνουμε χώρο στα συναισθήματά μας και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε την αναπνοή ως εργαλείο για την ανέλιξή μας.

Κέρδισε κωδικούς για το διαδικτυακό εργαστήρι Inspirited Festival. Διεκδικήστε τον κωδικό σας στέλνοντας SMS: NOSTOS KEΝΟ, ΓΙΟΓΚΑ, KENO το ονοματεπώνυμό σας και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι απλού μηνύματος, 31 λεπτά ανά sms(με ΦΠΑ) – Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού

H κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 7/5 στην εκπομπή της Ηλιάνας Στεργιοπούλου 18:ΟΟ – 21:ΟΟ.

Καθοδηγούμενος Διαλογισμός, κουνταλίνι γιόγκα, medifestation, ενεργός οραματισμός, Breathwork, αλχημιστικός χορός, θεραπευτικό τραγούδι, νοερή απεικόνιση, πρωτόγονη έκφραση, θεατρικό παιχνίδι, και πολλά ακόμα βιωματικά δρώμενα σε μια αξέχαστη διήμερη διαδικτυακή εμπειρία έμπνευσης!

Live διαδικτυακά εργαστήρια 1 ή 1,5 ώρας μέσω της πλατφόρμας zoom θα πραγματοποιηθούν καθόλη τη διάρκεια του διημέρου και θα βιντεοσκοπηθούν, ώστε να είναι διαθέσιμα στους συμμετέχοντες για έξι μήνες μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Ειδικοί θεραπευτές, καθοδηγητές διαλογισμού, δάσκαλοι από την Ελλάδα και από το εξωτερικό θα σε καθοδηγήσουν σε αυτό το ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης και εξερεύνησης. Μην χάσεις αυτή την ανεπανάληπτη εσωτερική εμπειρία!

Κλείσε τη θέση σου ΤΩΡΑ για την πιο inspirited εμπειρία του καλοκαιριού!

Περισσότερες πληροφορίες στο site μας: www.inspirited.gr

Το 10% των κερδών θα δοθεί στην Εστία Άγιος Νικόλαος, τη μοναδική κοινότητα στην Ελλάδα όπου τα άτομα με ειδικές ανάγκες ζουν, εργάζονται και περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί με τους ανθρώπους που τους φροντίζουν, σε μια σχέση αμοιβαίου εμπλουτισμού.

«Αν αλλάξεις τον τρόπο που κοιτάς τα πράγματα, αυτά που κοιτάς θα αλλάξουν». Wayne Dyer


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background