ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ NΕΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ PEGGY GOU ΜΕ ΤΙΤΛΟ NABI

Written by on 9th June 2021

Η παγκοσμίου φήμης Νοτιοκορεάτισσα dj και παραγωγός της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, Peggy Gou, κυκλοφόρησε νέο τραγούδι με τίτλο “Nabi”, σε μία μουσική σύμπραξη με τον Oh Hyuk, τραγουδιστή του Νοτιοκορεάτικου συγκροτήματος Hyukoh.

Μετά το κομμάτι “Hungboo” που κυκλοφόρησε το 2019, το “Nabi”αποτελεί και την πρώτη κυκλοφορία της Gou, μέτα από δύο χρόνια χωρίς κάποιο νέο release. Ο τίτλος του κομματιού σημαίνει στα Κορεάτικα πεταλούδα και το νέο κομμάτι σηματοδοτεί την πρώτη φωνητική συνεργασία της Gou με άλλον καλλιτέχνη.

Το “Nabi” είναι ένα δροσερό χορευτικό κομμάτι, εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’90 και η ίδια είπε για τη νέα της κυκλοφορία: Όταν οι άνθρωποι ακούνε τα τραγούδια μου, θέλω να αισθάνονται ελπίδα, θετικότητα, καλή ενέργεια. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τον “Nabi”. Όλοι έχουμε περάσει τόσα πολλά τον τελευταίο χρόνο και το κομμάτι μας φέρνει αντιμέτωπους με τα προβλήματα και την αρνητικότητα στη ζωή μας και μας προτρέπει να μάθουμε πώς να τα αντιμετωπίσουμε. Αφορά επίσης την αποδοχή του ότι είναι εντάξει να νιώθουμε έτσι. Όταν οι άνθρωποι ακούνε το “Nabi”, ελπίζω ότι θα αισθανθούν την ίδια αίσθηση θεραπείας, αυτό το συναίσθημα ότι όλα θα πάνε καλά, που νιώθω όταν ακούω τα τραγούδια που το ενέπνευσαν.”

Άκουσε το “Nabi” εδώ:


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background