Η LANA DEL REY ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ ΤΗΣ ΑΛΜΠΟΥΜ

Written by on 5th July 2021

Mέσω ανάρτησης στα προσωπικά της social media, η Lana Del Rey αποκάλυψε το ανανεωμένο εξώφυλλο του επερχόμενου άλμπουμ της “Blue Banisters” κι επιβεβαίωσε την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του από την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Το “Blue Banisters” θα αποτελέσει τη δεύτερη κυκλοφορία της Lana Del Rey μέσα στο 2021, μετά το άλμπουμ “Chemtrails Over The Country Club”, το οποίο και κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο, με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια να επιβεβαιώνει την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ, η οποία είχε δρομολογηθεί για τις 4 Ιουλίου.

Η επιλογή της ημερομηνίας δεν ήταν τυχαία μιας και την 4η  Ιουλίου, οι Αμερικανοί γιορτάζουν την “Ημέρα της Ανεξαρτησίας”.

“Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει αργότερα. Το single θα κυκλοφορήσει σύντομα. Να έχετε μία καλή 4η  Ιουλίου”. Αυτά έγραψε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια στην ανάρτηση της, χωρίς να προσδιορίζει τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ “Blue Banisters” . Τον περασμένο Μάιο η Lana Del Rey μας είχε δώσει ήδη μια πρώτη γεύση από το επερχόμενο άλμπουμ, με το ομότιτλο single “Blue Banisters” αλλά και τα “Text Book” και “Wildflower Wildfire”.

Η Lana Del Rey αποκάλυψε επίσης το ανανεωμένο εξώφυλλο του επερχόμενου άλμπουμ “Blue Banisters” μέσω ανάρτησης στο Instagram, όπου τη δείχνει να κάθεται σε μία ξύλινη βεράντα, ανάμεσα στα σκυλιά της Mex και Tex, δύο γερμανικούς ποιμενικούς, ενώ παράλληλα δημοσίευσε μέρος από ακυκλοφόρητο κομμάτι της, τραγουδώντας τους στίχους, “Το σώμα μου είναι ένας χάρτης του Los Angeles“.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background