ΝΕΟ ALBUM ΑΠΟ Saint Etienne ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ SINGLE

Written by on 27th July 2021

Sarah Cracknell, St Etienne

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Saint Etienne – που πήραν το όνομα τους από την ομώνυμη γαλλική ομάδα – αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα Βρετανικά ανεξάρτητα dance- pop μουσικά σχήματα των 90’s. Απόδειξη, τα άλμπουμ τους “Foxbase Alpha” και “SoTough”, που κυκλοφόρησαν στις αρχές των 90’s και μας χάρισαν κομμάτια όπως το “Only Love Can Break Your Heart“.

Ο Saint Etienne κυκλοφορήσαν αλλά επτά άλμπουμ μέσα στις επόμενες δεκαετίες και μόλις ανακοίνωσαν την δισκογραφική τους επιστροφή μέσα στη χρονιά, με το δέκατο κατά σειρά άλμπουμ τους, με τίτλο “I’ve Been Trying To Tell You” και η πρώτη γεύση έρχεται με το single “Pond House”.

Το ακούς εδώ:

Το νέο άλμπουμ του μουσικού τρίο από το Λονδίνο, θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου μέσω της Heavenly Recordings, αποτελώντας ένα πρωτότυπο άλμπουμ, γεμάτο αισιοδοξία, νοσταλγία και πολλές δόσεις 90’s.

Το ‘I’ve Been Trying To Tell You’ ηχογραφήθηκε εξ αποστάσεως λόγω της πανδημίας και ολοκληρώθηκε ξεχωριστά, από τα σπίτια των μελών τους σχήματος Pete Wiggs, Sarah Cracknell και Bob Stanley.

“Αισιοδοξία και τα τέλη της δεκαετίας του ’90, αυτά χαρακτηρίζουν το νέο μας άλμπουμ” εξηγεί ο Bob Stanley “αλλά  και το πώς η μνήμη μπορεί να είναι αναξιόπιστος αφηγητής. Έχει γίνει καταπληκτική δουλειά στην παραγωγή και νομίζω ότι ακούγεται υπέροχο. Το όλο concept το κάνει ένα πολύ ξεχωριστό άλμπουμ που ελπίζουμε να σας αρέσει”.

Το νέο άλμπουμ συνοδεύεται από μια ταινία με το ίδιο όνομα σε σκηνοθεσία του φημισμένου φωτογράφου Alasdair McLellan, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου, σε ένα ειδικό Σαββατοκύριακο κινηματογραφικών προβολών, στο BFI Southbank.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background