ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Villagers of Ioannina City

Written by on 10th September 2021

Villagers of Ioannina City Revival Acoustic Tour 2021. Αυτόν τον Σεπτέμβρη, 3 θέατρα σε 3 γειτονιές της Αττικής γίνονται τα 3 συναυλιακά σημεία συνάντησης με τους Villagers of Ioannina City.

Διεκδίκησε 3 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία των Villagers of Ioannina City, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Πέτρας. Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτή 16 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή της Ηλιάνας Στεργιοπούλου 18:00 – 21:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms: NOSTOS KEΝΟ, VILLAGERS, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι απλού μηνύματος, 31 λεπτά ανά sms (με ΦΠΑ) – Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα. Τα ονόματά τους θα βρίσκονται στην είσοδο του Θεάτρου.

Το συγκρότημα δεν θέλησε να μείνει ακόμη μια χρονιά μακριά από τις ζωντανές εμφανίσεις, για αυτό και επιστρέφει με ένα ιδιαίτερο ακουστικό set που σχεδίαζε από καιρό ικανοποιώντας τους χιλιάδες φίλους τους που περίμεναν αυτή τη στιγμή με ανυπομονησία.

Η αρχή έγινε το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 στο Κατράκειο Θέατρο και θα ακολουθήσουν οι εμφανίσεις τους στο Θέατρο Πέτρας την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου.

Οι Villagers διασκεύασαν τα πολυαγαπημένα μας τραγούδια προκειμένου να μπορούν να αποδοθούν επί σκηνής αποκλειστικά με ακουστικό τρόπο, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη live εμπειρία, σε όσους τυχερούς τους παρακολουθήσουν.

*Οι συναυλιακοί χώροι οι οποίοι θα φιλοξενήσουν τους Villagers of Ioannina City είναι μικτοί, επομένως όλοι οι θεατές θα είναι καθήμενοι και η χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας θα είναι υποχρεωτική.

Πληροφορίες Εισιτήρια γενικής εισόδου 15 ευρώ

Προπώληση Εισιτηρίων highpriority.GR


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background