ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ JEF MAARAWI & DANAI NIELSEN @GAZATRE

Written by on 21st September 2021

Ο 2ος κύκλος των UPSTAIRS SESSIONS συνεχίζεται με τον Jef Maarawi και τη Danai Nielsen να μοιράζονται τη σκηνή στις 29 Σεπτεμβρίου στην αγαπημένη ταράτσα του Gazarte.

Διεκδίκησε 5 διπλές προσκλήσεις για το live των Jef Maarawi και Danai Nielsen στο Gazarte, την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου. Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή της Ηλιάνας Στεργιοπούλου 18:00 – 21:00.

Στείλε SMS: Nostos KEΝΟ, Gazarte, KENO το ονοματεπώνυμό σου και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι απλού μηνύματος, 31 λεπτά ανά sms(με ΦΠΑ) – Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού. 

Ο Jef Maarawi, ένας πολίτης του κόσμου γεννημένος στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και με καταγωγή από την Ελλάδα και την Συρία, είναι singer – songwriter.
Στην ταράτσα του Gazarte ο Jef πρόκειται να παρουσιάσει σε ένα full band live, κομμάτια του από την παλαιότερη αλλά και την τελευταία του δισκογραφική δουλειά που τιτλοφορείται «Terra Papagalli”.

 “Recycled Feelings (club remix)” 

Δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του ξεσηκωτικού  “Recycled Feelings (club remix)”  και λίγο πριν μας παρουσιάσει το πρώτο της ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο «Who are They” από το οποίο έχουμε ακούσει ήδη 4 singles, η Danai Nielsen, πρόκειται να εμφανιστεί  για πρώτη φορά στην ταράτσα του Gazarte. Με κύρια χαρακτηριστικά τους μουσικούς διαλόγους ανάμεσα στο θηλυκό και το αρσενικό alter ego της, με dream pop & synth ήχους και παρέα με την νέα της μουσική παρέα, μας υπόσχεται ένα πολύ ξεχωριστό live που θα μας παρασύρει.

Doors Open: 20:30
Live Starts: 21:30

Γενική Είσοδος 10€ *Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

Εισητήρια: https://www.viva.gr/tickets/venues/gazarte/


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Background