ΟΙ Placebo ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΝΕΟ SINGLE “Beautiful James”

Written by on 25th September 2021

Οι Placebo επέστρεψαν με το πρώτο νέο τους single μετά από πέντε χρόνια. Το κομμάτι “Beautiful James”, αποτελεί την πρώτη γεύση από το επερχόμενο άλμπουμ τους, το όγδοο κατά σειρά, το οποίο κι αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.  

Οι Placebo μια από τις καθοριστικές alternative rock μπάντες της Βρετανικής μουσικής σκηνής, κατά τη διάρκεια των 25 και πλέον ετών της πορεία τους, έχουν σημειώσει πάνω από 13 εκατομμύρια πωλήσεις κι έχουν αποδειχθεί δεξιοτέχνες στην καταγραφή της ανθρώπινης κατάστασης, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι επιστρέφουν σε μια εποχή παγκόσμιας κρίσης, όπως το 2021. 

Το “Beautiful James”, μεταφέρει ένα μήνυμα ανυπακοής, που επιδιώκει να κανονικοποιήσει και να γιορτάσει τις μη ετεροκανονικές σχέσεις αγάπης. “Αν το τραγούδι χρησιμεύσει στον εκνευρισμό των οπισθοδρομικών και των σφιγμένων, θα το αποδεχτούμε με χαρά. Αλλά παραμένει επιτακτική ανάγκη για μένα να ανακαλύψει ο κάθε ακροατής τη δική του προσωπική ιστορία μέσα σε αυτό το τραγούδι. Πραγματικά δεν θέλω να σας πω πώς να νιώσετε”, σχολίασε ο Brian Molko για το νέο κομμάτι. 

Το νέο τραγούδι των Placebo, συναντά έναν κόσμο που είναι πιο διχασμένος από ποτέ, με φόντο τη διάσπαση των παγκόσμιων σχέσεων, την ανεξέλεγκτη διαδικτυακή βία και τον διάχυτο φόβο μεταξύ των στενόμυαλων, για ό,τι δεν μπορούν να κατανοήσουν. Το “Beautiful James”, αποτελεί την πιο σαφή και τολμηρή δήλωση που έχει κάνει το συγκρότημα. 

Οι Placebo επιβεβαίωσαν την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του νέου τους άλμπουμ, το οποίο θα διαδεχθεί το “Loud Like Love”, που κυκλοφόρησε η μπάντα το 2013, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει περισσότερη νέα μουσική. 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background