ΔΕΥΤΕΡΟ SINGLE ΑΠΟ ΤΟΥΣ Madrugada “Dreams at Midnight”

Written by on 29th September 2021

Μετά από δύο χρόνια μουσικής απουσίας και λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του single “Nobody Loves You Like I Do”, οι Madrugada, το αγαπημένο νορβηγικό συγκρότημα, μοιράστηκαν μαζί μας και δεύτερο κομμάτι με τίτλο “Dreams at Midnight”.

Το δεύτερο τραγούδι “Dreams at Midnight” από το πολυαναμενόμενο πλέον καινούργιο άλμπουμ των Madrugada, ξεχειλίζει από τη δημιουργική αισιοδοξία που συνεπήρε τη μπάντα μετά το ξανασμίξιμο της το 2019 στην περιοδεία, Industrial Silence Tour, που γιόρτασαν τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ.

Η περιοδεία αυτή πυροδότησε τη δημιουργική φλέβα στο συγκρότημα και το αποτέλεσμα ήταν να μπουν στο στούντιο και να γράψουν ένα καινούργιο άλμπουμ – το “Chimes At Midnight”, που θα είναι η πρώτη νέα δισκογραφική τους δουλειά μετά από 14 χρόνια. Το άλμπουμ έχει ήδη ηχογραφηθεί και το συγκρότημα βρίσκεται στη διαδικασία των τελικών μιξαρισμάτων. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου το 2022. Το “Dreams at Midnight” έχει μια φρεσκάδα, και παρότι πέρασε από πολλά κύματα και έκανε πολλούς κύκλους πριν τελειώσει, το τελικό αποτέλεσμα εξέπληξε και ενθουσίασε ακόμη και τους δημιουργούς του.

Το “Dreams at Midnight” κατέχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά και των τριών. Και αυτό ισχύει και για τους στίχους.

Sivert: “είναι για μία γιορτή που τέλειωσε πριν το καταλάβουμε“.

Jon: “το τραγούδι γεννά όμορφες εικόνες, ευγενική προσφορά του Sivert: No one talks about the love and sunshine when the first greys come creeping in / the songs that blew your mind an hour ago, now they’re all pointless again. “Κανείς δεν μιλάει για την αγάπη και τον ήλιο όταν τα πρώτα γκρίζα χρώματα αρχίζουν να τρυπώνουν/ τα τραγούδια που πριν από μία ώρα σε ενθουσίαζαν, τώρα μοιάζουν όλα άσκοπα ξανά “. Frode: “το τραγούδι έχει αναφορές σε μια συγκεκριμένη εποχή και ένα συγκεκριμένο μέρος, δηλαδή το Όσλο στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Το πάρτι που δεν έπρεπε να πας, κράτησε λίγο παραπάνω“.


Οι Madrugada μοιάζει να κλείνουν οριστικά έναν κύκλο που άνοιξε 21 χρόνια πριν.
Ενωμένοι και αισιόδοξοι χαιρετίζουν την αυγή της καινούργιας μέρας που ξεκινά …

‘Ακουσε εδώ το “Dreams at Midnight”:

‘Ακουσε εδώ το “Nobody Loves You Like I Do”:


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background