ΚΕΡΔΙΣΕ 2 ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ CAMPERVAN ΑΠΟ ΤΗΝ LUNA TRIPS

Written by on 24th October 2021

Η Luna Trips, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε και να ταξιδέψετε για 2 βράδια, το campervan των ονείρων σας και να γνωρίσετε τον μαγικό κόσμο των τροχόσπιτων.

Ναι, ένα απλό δίπλωμα οδήγησης, για οδηγούς άνω των 23 ετών αρκεί! Οι ειδικοί της ομάδας της Luna Trips θα σας περέχουν 24ωρη ταξιδιωτική συμβουλευτική και πλοήγηση μέσα από εξειδικευμένους χάρτες και smart phone εφαρμογές.

Διαλέξτε ανάμεσα από μια γκάμα πιστοποιημένων, ευέλικτων και εργονομικά έξυπνα διαμορφωμένων υπερσύγχρονων οχημάτων από την Luna Trips. Εξοπλισμένα πλήρως με όλα τα απαραίτητα για την ελεύθερη διαβίωσή σας αλλά και ακόμα περισσότερα extra που θα κάνουν την εμπειρία σας ακόμα πιο ξεχωριστή.

Για να διεκδικήσετε αυτό το υπέροχο δώρο κάνετε τα εξής βήματα:

☑️Μπαίνετε στo @lunatrips.gr στο instagram και βρίσκετε τη φωτογραφία του διαγωνισμού

☑️Κάνετε follow την @lunatrips.gr & τον @nostos100.6

☑️Και σε comment κάνετε tag δύο φίλους σας

Έτσι μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση που θα γίνει το Σάββατο 30 Οκτωβρίου και ο νικητής θα ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα από τη Luna Trips. Ακολυθεί η φωτογραφία του διαγωνισμού στο instagram:

Για εσάς που ενίοτε είναι προτιμότερα δισεκατομμύρια αστέρια πάνω από το κεφάλι μας, παρά πέντε αστέρια πάνω από την πόρτα του ξενοδοχείου σας. Για χειμώνα και καλοκαίρι, για μικρούς και μεγάλους, σε διαφορετικά μεγέθη και διαρρύθμιση ανάλογα τις ανάγκες της ταξιδιωτικής σας εξερεύνησης. Για στιγμές οικογενειακές, στη φύση, με συζήτηση, μαγείρεμα, χαλάρωση και αθλητικές δραστηριότητες. Ταξιδέψτε μακριά από τα πλήθη και ελάτε πιο κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους. Γνωρίζοντας νέους προορισμούς, διαμορφώνοντας το δικό πρόγραμμα σας ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς. Αυτή η LUNA εμπειρία σας θα είναι μοναδική σαν το ίδιο το φεγγάρι.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background