ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ WHERESWILDER @SIX DOGS

Written by on 9th November 2021

Διεκδίκησε 3 διπλές προσκλήσεις για το πολυαναμενόμενο live των Whereswilder στη σκηνή του SΙΧ DOGS το Σάββατο 13 Νοεμβρίου. Διάρκεια διαγωνισμού 10/11 -12/11. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή του Ηλία Ζουμπούλη την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 15:00 – 18:00.

Για να δικδικήσετε τις προσκλήσεις στέλνετε SMS:

NOSTOS KEΝΟ, SIX DOGS, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι απλού μηνύματος, 31 λεπτά ανά sms (με ΦΠΑ) – Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού

Στο ίδιο μέρος που συστήθηκαν στο ελληνικό κοινό το 2014 επιστρέφουν για να γιορτάσουν την επανεκκίνηση των συναυλιών σε κλειστά venues με ένα live χωρίς τους περιορισμούς που είχαμε συνηθίσει ως τώρα.

Η συναυλία αυτή αποτελεί την καλύτερη εκκίνηση για το νέο κεφάλαιο που ξεκινά για τη μπάντα τον Νοέμβριο με την κυκλοφορία του τρίτου ολοκληρωμένου album τους “Movement In Place” από τη United We Fly.

Οι Αθηναίοι rockers θα διαμορφώσουν ένα tracklist ειδικά για τον χώρο και την περίσταση, συμπεριλαμβάνοντας τραγούδια από τις δύο παλαιότερες δισκογραφικές τους δουλειές “Yearling”, “Hotshot” αλλά και από το επερχόμενο album “Movement In Place”.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background