ΚΕΡΔΙΣΕ 5 ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ 20€ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΕΤ ΜARKET

Written by on 1st December 2021

Έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε άλλες 5 ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ €20 για το ΜΕΕΤ ΜARKET που θα γίνει στις 16 & 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε είτε για αγορές αξίας 20 ευρώ από το Meet Market είτε ως εκπτωτικό κουπόνι. 

Πώς; ➡️Βρίσκετε τη σελίδα του MEET MARKET στο INSTAGRAM

Στη φωτογραφία του διαγωνισμού για τις δωροεπιταγές ακολουθείτε τα βήματα που θα δείτε, δηλαδή ⬇️

🔺Follow το @themeetmarket_athens και τον follow @nostos100.6

🔺Tag δύο φίλους σας

‘Ετσι μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στις 12.00. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα από το Meet Market.

Το Meet Market, η ζωντανή πλατφόρμα συνάντησης της δημιουργικής Αθήνας του σήμερα, υποδέχεται το φθινόπωρο στις 16 & 17 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!


Καλοσχεδιασμένα ρούχα και αξεσουάρ με την υπογραφή νέων σχεδιαστών, χρηστικά αντικείμενα και διακοσμητικά τέχνης με άποψη, μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα με θεμιτές ατέλειες, παραδοσιακά τρόφιμα μικρών παραγωγών και ecoliving προϊόντα θα γεμίσουν την “Κεντρική Αυλή”, το “Προαύλιο Μηχανουργείου” και το κτίριο “Μηχανουργείο”.


TheMeetMarket: Μια γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο- ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJsets και θετική
ενέργεια!


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Background