ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ IAMDDB @FUZZ

Written by on 11th December 2021

Κέρδισε 4 μονές προσκλήσεις για το live της εκρηκτικής IAMDDB, ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της R’n’B, trap και soul σκηνής της Βρετανίας, στην Αθήνα την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 στο Fuzz Live Music Club από το Plissken Festival. Διάρκεια διαγωνισμού 11/12-14/12. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή του Αλέξανδρου Χούντα 12:00 – 15:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms:

NOSTOS KEΝΟ, PLISSKEN, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι απλού μηνύματος, 31 λεπτά ανά sms (με ΦΠΑ) – Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού

Οι 4 νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό sms.

Εξαιρετικά δυναμική παρουσία και προσωπικότητα, η IAMDDB ή αλλιώς Diana De Brito, ανήκει στη νέα γενιά καλλιτεχνών της μουσικής σκηνής και έχει ξεχωρίσει από νωρίς για τον τρόπο ερμηνείας της. Έρχεται από το Μάντσεστερ και έχει ήδη τους κριτικούς και το κοινό με το μέρος της, ενώ οι συνεργασίες της με την Lauryn Hill και τον Diplo την έχουν ήδη καθιερώσει.

Η ίδια χαρακτηρίζει το μουσικό της είδος ως «urban jazz», ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα άγριο πάντρεμα hip-hop, trap, jazz και neo-soul. Τα πολυάριθμα και διαφορετικά στοιχεία που διαφαίνονται στη μουσική της αλλά και τα μηνύματα αυτo- αποδοχής και έντονης γυναικείας αυτο-ενδυνάμωσης που κατακλύζουν τους στίχους της, έχουν επιφέρει αλλαγές στη μορφή και τον ήχο της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας.

Η IAMDDB, ευρηματική και πολύ σχολαστική στη δουλειά της, έχει ως σήμερα κυκλοφορήσει πέντε studio πρότζεκτ όπως «Waeveybby, Vol. 1», «Vibe, Vol. 2», «Hoodrich Vol. 3», «Flightmode Vol. 4» και «Swervvvvv.5».

Website – www.waeveybby.com
Facebook – www.facebook.com/IAMDDB
Twitter – www.twitter.com/beeechimblind
Instagram – www.instagram.com/iamddb


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background