ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BONNIE NETTLES @SIX DOGS

Written by on 18th December 2021

Κέρδισε 5 διπλές προσκλήσεις για το live των Bonnie Nettles την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου στο SIX DOGS. Διάρκεια διαγωνισμού: 19/12 – 23/12. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή του Ηλία Ζουμπούλη την Πέμπτη 23/12 15:00 – 18:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms:

NOSTOS KEΝΟ, SIX DOGS, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι απλού μηνύματος, 31 λεπτά ανά sms (με ΦΠΑ) – Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα και η πρόσκλησή τους θα βρίσκεται στην είσοδο του six dogs.

Οι Bonnie Nettles δημιουργήθηκαν το 2016 στην Αθήνα και έγιναν γνωστοί για τον εκρηκτικό τους χαρακτήρα και την ψυχεδελική διάδρασή τους με το κοινό.

Η μπάντα από τη δημιουργία της κινείται ηχητικά σ’ ένα κράμα αμερικάνικης αναβίωσης του βρετανικού ήχου της δεκαετίας του 1960, ο οποίος ξαναζωντάνεψε στη Βρετανία τη δεκαετία του 1990.

Κρουστά, κιθάρες με δυνατά riffs και χορευτικοί Jungle ρυθμοί καθιέρωσαν τον ήχο της μπάντας.

Εχουν μοιραστεί τη σκηνή με international acts όπως ο Ty Segall, οι Follakzoid, οι Motorama, οι Myrrors, οι Asteroid και άλλοι.

Oι Bonnie Nettles, κυκλοφόρησαν το 2020, εν μέσω πανδημίας, το ομώνυμο LP τους, μέσω της Blackspin Records. Το άλμπουμ απέσπασε πολύ καλές κριτικές σε Ελλάδα και εξωτερικό

Στις 24/12 έρχονται στο γνωστό αθηναϊκό venue του Six dogs να παρουσιάσουν το δίσκο αυτό κλείνοντας τους κύκλους των Live εμφανίσεων τους.

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα και η πρόσκλησή τους θα βρίσκεται στην είσοδο του six dogs.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background