ΝΕΟ SINGLE ΑΠΟ ΤΟΥΣ FLORENCE + THE MACHINE

Written by on 25th February 2022

Οι Florence and The Machine επέστρεψαν με νέο κομμάτι, με τίτλο “King“, με την Florence Welch να τραγουδά: I am no mother, I am no bride – I am king.

Στην αρχή της εβδομάδας, η Florence Welch έστειλε σε επιλεγμένους θαυμαστές της μπάντας, μια αινιγματική κάρτα, που έφερε τον τίτλο “Κing”. Μετά από λίγες ημέρες έσκασε κι ένα teaser, απόσπασμα από το νέο τους video clip, οπού και μας επιβεβαίωσε την επιστροφή της μπάντας από το 2018 και το τελευταίο τους άλμπουμ “High As Hope”, με το ολοκαίνουργιο κομμάτι με τίτλο “King”.

Η μπάντα συνεργάζεται με τον παραγωγό Jack Antonoff, με το “King” να αποτελεί έναν διαλογισμό για τη γυναικεία ζωή, την οικογένεια και τη θηλυκότητα. Είναι ένα προσωπικό μανιφέστο για την υπέρβαση των ρόλων που καθορίζονται από το φύλο.

Η Florence Welch δήλωσε για το νέο κομμάτι: “Ως καλλιτέχνης δεν σκέφτομαι ποτέ τόσο το φύλο μου. Ήμουν όσο καλή όσο οι άντρες και απλά έβγαινα εκεί έξω και τους αντιμετώπιζα κάθε φορά. Αλλά τώρα, σκέφτομαι πώς είναι να είσαι γυναίκα στα 30 σου και το μέλλον… Ξαφνικά νιώθω να ξεριζώνεται η ταυτότητά μου και οι επιθυμίες μου. Ότι το να είσαι περφόρμερ, αλλά και το να θες οικογένεια μπορεί να μην είναι τόσο απλό για εμένα, όσο είναι για τους άντρες συναδέλφους μου. Είχα διαμορφώσει τον εαυτό μου σχεδόν αποκλειστικά βασισμένη σε άνδρες ερμηνευτές, και για πρώτη φορά ένιωσα έναν τοίχο να έρχεται ανάμεσα σε εμένα και στα είδωλα μου, αφού καλούμαι να πάρω αποφάσεις, που εκείνοι δεν χρειάστηκαν να πάρουν“.

Το King συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό video clip, σε σκηνοθεσία Autumn de Wilde (Emma 2020).

Δες εδώ το video clip κι άκουσε το νέο κομμάτι των Florence and The Machine με τίτλο “King”.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background