ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: TODD TERJE 6 ΜΑΡΤΙΟΥ @FUZZ

Written by on 27th February 2022

Διεκδίκησε 6 μονές προσκλήσεις για το dj set του Todd Terje στο Fuzz, την Κυριακή 6 Μαρτίου, σε ένα ακόμη EDEN Κυριακάτικο party, από το Plissken Festival. Διάρκεια διαγωνισμού: 28/2/22 – 3/3/22. Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 3 Μαρτίου στην εκπομπή του Αλέξανδρου Χούντα 12:00 – 15:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms:

NOSTOS KEΝΟ, FUZZ, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

EDEN SUNDAYS ARE BACK. O TODD TERJE επιτέλους στην Αθήνα! 

Ο κυρίαρχος της nu-disco, Todd Terje, θα εμφανιστεί στο Fuzz Club με ένα  ρετρο-φουτουριστικό Dj set που θα αναδείξει το μεγαλείο του, τη δημιουργική του ιδιοφυΐα  και τον καινοτόμο ήχο του την Κυριακή 6 Μαρτίου, 2022!

Ο Σκανδιναβός γκουρού της nu-disco, Todd Terje, έχει κατορθώσει να αναδειχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους παραγωγούς / καλλιτέχνες αλλά και σε ένα ασύλληπτα δημιουργικό πνεύμα το οποίο συνδυάζει αριστοτεχνικά την ηλεκτρονική φουτουριστική disco με αναφορές από house, jazz, funk, latin και pop. Ο Νορβηγός βρίσκεται στο χώρο της μουσικής σκηνής αρκετά χρόνια και έχει αφήσει το στίγμα του με μία σειρά από μικρά διαμάντια, όπως «Eurodans», «It’s Album Time» και «It’s The Arps». Η ποιότητα των δημιουργημάτων του είναι αξιοθαύμαστη: παραγωγές και συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως Franz Ferdinand, Robbie Williams, Lindstrøm, Prins Thomas και Four Tet, αλλά και πολλά επιτυχημένα remixes όπως «Another Station» του Lindstrom, «Jolene» της Dolly Parton, «All I do» του Stevie Wonder, «I Can’t Help It» του Michael Jackson, «On The Beach» του Chris Rae και «I Want Your Love» των Chic.

Μεταξύ άλλων, οι διασκευές του σε κομμάτια όπως «Johnny & Mary» του Bryan Ferry, «Inspector Norse» και «Delorean Dynamite», τον αναδεικνύουν σε εξαιρετικό παραγωγό με λαμπρό μέλλον. Ο Todd Terje έχει καταφέρει να «σκαρφαλώσει» στο #23 των βρετανικών charts αλλά και στη λίστα του Pitchfork με τους 100 καλύτερους δίσκους, ενώ η παρουσία του έγινε αισθητή και στην Αμερική όπου έφτασε στο #120 του Billboard. Έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε υψηλού κύρους φεστιβάλ, όπως Sónar, Coachella, Lowlands και Pitchfork Festival, ενώ έχει βρεθεί σε πολυάριθμες λίστες του μουσικού διεθνή τύπου, με αποκορύφωμα αυτή του Rolling Stone, που τον κατέταξε στο #17 του «The 25 DJs That Rule the Earth».

Βάλτε μάσκες και καπέλα για να παρτάρουμε σαν να μην υπάρχει αύριο!

Σύνδεσμοι:

Website – www.toddterje.com

Facebook – www.facebook.com/ToddTerje

Twitter – www.twitter.com/toddterjeolsen

Soundcloud – www.soundcloud.com/toddterje

Tickets: https://www.viva.gr/tickets/music/todd-terje/


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background