ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ THEODORE ΣΤΟ SIX D.O.G.S. THN ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ

Written by on 8th March 2022

Κέρδισε 5 διπλές προσκλήσεις για το live του Theodore την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 στη σκηνή του six d.o.g.s. Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 10 Μαρτίου στην εκπομπή της Ηλιάνας Στεργιοπούλου 18:00 – 21:00. Διάρκεια διαγωνισμού 8/3/2022 – 10/3/2022.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms:

NOSTOS KEΝΟ, THEODORE, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Ο τραγουδοποιός και συνθέτης Theodore, έχοντας στις αποσκευές του το νέο του concept album με τίτλο “The Voyage” το οποίο θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο από τη United We Fly, μας καλεί μαζί του σε ένα μουσικό ταξίδι την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 στη σκηνή του six d.o.g.s.

Τo “Man and his Tools” και τα υπόλοιπα τραγούδια του νέου album που θα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τότε θα συνυπάρξουν με αγαπημένα τραγούδια του από τους προηγούμενους δίσκους του αλλά και διασκευές, σε ένα δυναμικό και εξωστρεφές live με τη νέα του μπάντα. Το εντυπωσιακό lightshow στο οποίο μας έχει συνηθίσει, ανανεώνεται και δημιουργεί την ιδανική οπτικοακουστική συνθήκη για τα νέα του τραγούδια.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21.30

Covid free event

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: VIVA.GR

Οι νικητές θα βρουν τα ονόματά τους στην είσοδο του Six Dogs


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background