ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Ghost Blues: The Story of Rory Gallagher @Gagarin

Written by on 8th March 2022

Κέρδισε 4 μονές προσκλήσεις για το Gimme Shelter Film Festival concept και την προβολή του ντοκιμαντέρ GHOST BLUES, THE STORY OF RORY GALLAGHER στις 14 Μαρτίου στο Gagarin. Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 11 Μαρτίου στην εκπομπή του Σπύρου Χούντα και της Χρύσας Οικονομοπούλου 8:00 – 10:00. Διάρκεια διαγωνισμού 8/3/2022 – 11/3/2022.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms:

NOSTOS KEΝΟ, GAGARIN, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

EΡΧONΤΑΙ ΤA GIMME SHELTER FILM FESTIVAL POP UP MONDAYS!

Ένα νέο Gimme Shelter Film Festival concept με επιλεγμένα ντοκιμαντέρ από το roster του 2021-22, αλλά και πολλές εκπλήξεις που ξαναφέρνουν τη μαγεία στις Δευτέρες μας.

Ξεκινάμε τη Δευτέρα 14 Μαρτίου στο Gagarin με την πολυαναμενόμενη προβολή του ντοκιμαντέρ Ghost Blues: The Story of Rory Gallagher.

Πριν την προβολή, ο Donal Gallagher, αδελφός και μάνατζερ του Rory, συνεχιστής της τεράστιας κληρονομιάς του, μια εμβληματική φυσιογνωμία της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και παραγωγός της ταινίας, θα μας μιλήσει για τη ζωή, την επιρροή και τη σπουδαιότητα του Rory Gallagher. Μαζί του ο Daniel Gallagher, γιος του Donal και συμπαραγωγός της ταινίας, παραγωγός και θεματοφύλακας του έργου του Rory.

Τη βραδιά ανοίγουν οι Ιρλανδοί Deuce, στην πρώτη εμφάνισή τους στην Ελλάδα. Ένα από τα σημαντικότερα και αυθεντικότερα tribute bands, το power trio από την Ιρλανδία έρχεται στη σκηνή του Gagarin με ένα εκπληκτικό full set.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Σημεία προπώλησης:

www.GSFFathens.com

www.123tickets.gr

Syd Records, Reload Stores

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στην είσοδο του Gagarin.

Covid Free Event


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background