ΣΑΝ ΠΤΩΜΑΤΑ ΝΕΟ MUSIC VIDEO AΠΟ ΤΙΣ S.W.I.M.

Written by on 25th March 2022

Someone Who Isn’t Μe επιστρέφουν με νεο music video για το κομμάτι “Σαν Πτώματα” από το soundtrack “Amygdala” της ταινίας μικρού μήκους “Αμυγδαλή.

Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του music video “Νever Let Me Go”, οι Someone Who Isn’t Me επιστρέφουν με την οπτικοποιηση ενός ακόμα τραγουδιού από το soundtrack”Αmygdala”.

Το τραγούδι “Σαν Πτώματα” εμπνέει την ταλαντούχα Ελένη Μολφέτα να σκηνοθετήσει το βίντεο που το συνοδεύει. Μια έκφραση για την ανάγκη της ουσιαστικής επαφής, σε μια πραγματικότητα που συνεχίζει να μας απογοητεύει. 

Σημείωμα της σκηνοθέτριας Ελένης Μολφέτα.

Πίσω από οθόνες, φαντάζει πιο εύκολο να εκφραστείς. Κινητά έχουν γίνει προεκτάσεις των χεριών μας και νιώθουμε ανασφάλεια χωρίς αυτά. Πληκτρολογούμε τα συναισθήματα μας, καταγράφουμε τα πρόσωπα μας, μοιραζόμαστε τις στιγμές μας και τις περισσότερες φορές είναι πιο σημαντικό ένα διαδικτυακό μοίρασμα από το εδώ και το τώρα. 

Το τραγούδι των SWIM λέει «Είπες θα έρθεις να με βρεις μα το ξέχασες και τα όνειρα που κάναμε πέταξες, τα χέρια κόψαμε μαζί ξημερώματα και περάσαμε τις μέρες σαν πτώματα.»

Το «Σαν πτώματα» είναι για μένα ένα ροζ βίντεο, για το πόση ανάγκη υπάρχει για έρωτα, για σεξ, για αληθινή επαφή. Έγινε μέσα στην καραντίνα -κρυφά και παράνομα- από μια παρέα φίλων, για κάθε παρέα φίλων. Γιατί κάπως, φτάνει με το κρυφτό πίσω από οθόνες.

Ακολουθεί το video clip.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background