ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΝΑΚΗ 5TET ΣΤΟ HALF NOTE JAZZ CLUB

Written by on 5th April 2022

Κέρδισε 2 διπλές προσκλήσεις για να απολαύσεις την World Jazz βοκαλίστρια Αγγελική Τουμπανάκη, μαζί με τέσσερις αγαπημένους και εκλεκτούς μουσικούς της παραδοσιακής και τζαζ μουσικής σκηνής, την Τρίτη 12 Απριλίου, στο στο Half Note Jazz Club. Διάρκεια διαγωνισμού 6.4.22 – 11.4.22 Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή του Σπύρου Χούντα και της Χρύσας Οικονομοπούλου τη Δευτέρα 11 Απριλίου 8:00 – 10:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms

NOSTOS KEΝΟ, HALF NOTE, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Η συναυλία που μάγεψε και συγκίνησε το κοινό, επαναλαμβάνεται . Η Αγγελική Τουμπανάκη 5tet “FOR WOMEN” την Τρίτη 12 Απριλίου στο Half Note Jazz Club στις 21:30

Η World Jazz βοκαλίστρια Αγγελική Τουμπανάκη μαζί με τέσσερις αγαπημένους και εκλεκτούς μουσικούς της παραδοσιακής και τζαζ μουσικής σκηνής τον Γρηγόρη Ντάνη στην κιθάρα, Απόστολο Καλτσά στο μπάσο, Ηλία Δουμάνη στα τύμπανα και Γιώργο Μακρή στη γκάιντα, δημιουργούν μια μουσική παράσταση αφιερωμένη στη γυναίκα των τόπων και των χρόνων.

Αφιερωμένη με αγάπη και τιμή, Άσμα Ασμάτων στη γυναίκα.

Στη γυναίκα που γελάει, που ερωτεύεται, που πονάει, που θυμάται, που μάχεται, που θρηνεί, που ονειρεύεται, που επαναστατεί και ανασταίνεται. Στη γυναίκα που αγαπά και σε σφίγγει στην αγκαλιά της, τη μάνα, την αδελφή, τη σύντροφο, την κόρη. Στη γυναίκα την άχρονη και διαχρονική.

Αγγελική Τουμπανάκη 5tet – For Women:

Γρηγόρης Ντάνης | κιθάρα
Γιώργος Μακρής | γκάιντα, φλογέρες, καβάλ

Απόστολος Καλτσάς| μπάσο, loops
Ηλίας Δουμάνης | τύμπανα, pads, sound design
Αγγελική Τουμπανάκη | φωνή, loops, Fx

Προπώληση εισιτηρίων : VIVA.GR

Οι νικητές θα βρουν τα ονόματά τους στην είσοδο του HALF NOTE.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background