ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ JAKE BUGG LIVE BY JAMESON

Written by on 6th April 2022

Κέρδισε 4 διπλές προσκλήσεις για το live του Jake Bugg στα πλαίσια των Jameson Connects Music Sessions, το Σάββατο 16 Απρίλιου, στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι. Διάρκεια διαγωνισμού 6.4.22 – 8.4.22. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Ηλιάνας Στεργιοπούλου, την Παρασκευή 8 Απριλίου 18:00 – 21:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στέλνετε sms

NOSTOS KEΝΟ, JAMESON, KENO το ονοματεπώνυμό σας, και αποστολή στο 54301. Η χρέωση είναι €0,34 ανά SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Το Jameson εγκαινιάζει τα Jameson Connects Μusic sessions και σε προσκαλεί στο εντυπωσιακό live του Jake Bugg στις 16 Απριλίου

Ο Jake Bugg, ένας από τους πιο σημαντικούς Βρετανούς καλλιτέχνες της γενιάς του, εμφανίζεται για πρώτη φορά live μπροστά στο αθηναϊκό κοινό. Μαζί του θα δούμε και τους «δικούς μας» Royal Arch το Σάββατο 16 Απριλίου, στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.

Τι να περιμένεις; Μια βραδιά, αφιερωμένη στην μουσική, από το Jameson, το αυθεντικό ιρλανδέζικο ουίσκι τριπλής απόσταξης γνωστό, για την χαρακτηριστικά απαλή του γεύση.

Αν δεν είσαι ένας από τους τυχερούς, no stress! Το Jameson φρόντισε και για ένα προσιτό εισιτήριο πολύ χαμηλό, μόνο 13 ευρώ για τα early birds μέσα από την Viva και το Public. Ο αριθμός εισιτηρίων είναι περιορισμένος – οπότε βιαστείτε..

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό sms.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Αν δεν ακούτε πατήστε εδώ

Background